Van itt olyan, aki szeret az erdőben sétálni, kikapcsolódni?
Figyelt kérdés
Ha van ilyen és teheti, akkor el is megy?2010. márc. 20. 09:08
2/10 anonim válasza:
Én imádok túrázni, és csak úgy sétálgatni az erdőben. Van is itt a házunk mellett egy erdő, szóval van hová mászkálni.
20/F
3/10 A kérdező kommentje:
Tőlünk is nem messze van egy kis erdő, folyó..Ma leakarok menni, de egyedül annyira "rossz".Lehet lemegyek oda tanulni, mig jó idő van :)
2010. márc. 20. 09:19
4/10 anonim válasza:
én nem.
Gyerekkoromban visszatérő álmom volt, hogy valaki üldöz az erdőben. (és meg is öl, mert utolér, de az uccsó pillanatban mindig felébredtem)
Sajnos, azóta sem szeretem, a gyomrom görcsbe rándul a gondolatára is.
Irigylem azt, aki bírja.
Lehet, hogy ezt beleszámítva, egyedül nem tanácsolnám..
5/10 anonim válasza:
Mindenki tudja, hogy sorozatgyilkos vagy és áldozatot keresel kis stréber diáklányok formájában, akiknek a randi abból áll, hogy aközben is tanulnak.
6/10 anonim válasza:
Nekem is az egyik kedvencem az erdő, olyan nyugodt, és csendes. Jobban szeretem mint a tengerpartokat... :)
7/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem tudsz az erdőben lenni.
Szerintem is nagyon cendes, kellemes hely.
18/L
2010. márc. 20. 09:51
8/10 anonim válasza:
Ha tehetjük, minden héten megyünk 2-3 órára az erdőbe sétálni. Nagyon szeretjük. Megnyugtat, feltölt, kellemesen elfáraszt.
9/10 anonim válasza:
Igen, de már mondta a családom, hogy egyedül ne mászkáljak az erdőben, pedig úgy az igazi, úgy lehet kikapcsolódni, meditálni.
24/L
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, kedves utolsó, egyetértek.Én egy kicsit félek egyedül, de egymagam a legjobb.
2010. márc. 20. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!