Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki szeret az...

Van itt olyan, aki szeret az erdőben sétálni, kikapcsolódni?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen és teheti, akkor el is megy?
2010. márc. 20. 09:08
 1/10 anonim válasza:
igen XD
2010. márc. 20. 09:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Én imádok túrázni, és csak úgy sétálgatni az erdőben. Van is itt a házunk mellett egy erdő, szóval van hová mászkálni.

20/F

2010. márc. 20. 09:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Tőlünk is nem messze van egy kis erdő, folyó..Ma leakarok menni, de egyedül annyira "rossz".Lehet lemegyek oda tanulni, mig jó idő van :)
2010. márc. 20. 09:19
 4/10 anonim ***** válasza:

én nem.

Gyerekkoromban visszatérő álmom volt, hogy valaki üldöz az erdőben. (és meg is öl, mert utolér, de az uccsó pillanatban mindig felébredtem)

Sajnos, azóta sem szeretem, a gyomrom görcsbe rándul a gondolatára is.

Irigylem azt, aki bírja.

Lehet, hogy ezt beleszámítva, egyedül nem tanácsolnám..

2010. márc. 20. 09:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindenki tudja, hogy sorozatgyilkos vagy és áldozatot keresel kis stréber diáklányok formájában, akiknek a randi abból áll, hogy aközben is tanulnak.
2010. márc. 20. 09:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is az egyik kedvencem az erdő, olyan nyugodt, és csendes. Jobban szeretem mint a tengerpartokat... :)
2010. márc. 20. 09:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy nem tudsz az erdőben lenni.

Szerintem is nagyon cendes, kellemes hely.

18/L

2010. márc. 20. 09:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha tehetjük, minden héten megyünk 2-3 órára az erdőbe sétálni. Nagyon szeretjük. Megnyugtat, feltölt, kellemesen elfáraszt.
2010. márc. 20. 09:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, de már mondta a családom, hogy egyedül ne mászkáljak az erdőben, pedig úgy az igazi, úgy lehet kikapcsolódni, meditálni.

24/L

2010. márc. 20. 12:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, kedves utolsó, egyetértek.Én egy kicsit félek egyedül, de egymagam a legjobb.
2010. márc. 20. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!