Csak nekem van ilyen h*lye felfogásom? Nem érdekel a tanulás. Valaki még ugyanígy?
Itt nem arról van szó, hogy kamaszodok, és jaaaj de uncsi a suli meg ilyenek. Hanem egyszerűen tényleg abszolút hidegen hagy az egész okosodási hercehurca. Engem az se zavarna, ha sík hülye maradnék. Nincs bennem ilyen tanulás utáni ambíció, sose volt, és sose lesz. Maximálisan hidegen hagy. És tudom, hogy ennek így nem lesz jó vége a jövőmet illetően. Bár nem vagyok az a nagyon sz*r tanuló. 3,77-es az átlagom.
Kort, nemet! L/16
Hát ez nem hülye felfogás, mert a magyar oktatási rendszer egy rakás sz@r, és nagyon sokan utálják még. Velem is ugyan ez van, bár velem azért(lehet veled is ez a helyzet), mert elejétől fogva olyat tanulok, ami egyáltalán nem érdekel. Ha olyan szakot választottam volna, ami tényleg érdekel, akkor szívesen foglalkoznék vele, mivel itthon is a szabadidőmben ezzel foglalkozok.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!