Hogy tudnék megint a toppon lenni tanulás ügyileg?
figyu.. eddig megalapoztad a tudásodat az eddigi tanulással. most hogy 11.es vagy évvégre muszáj ötösnek lenned ha eddig képes voltál rá, mert érettségin így mehetsz pontduplázóval. Ez azt jelenti, hogy van kitartásod van logikád és meg van midnened. most ebben a két utolsó évben kéne belehúzni de nagyon nagyon, az eddigi évi tanulmányaid csak az érettségire való alapozás.
én.. elrontottam idűig az éveimet.. hiszen 3-as voltam eddig. most 10.es vagyok és csak négyes ötösöm van. és nagyon örülök neki. nem igaz, hogy semmi hasznát nem veszed a jegyeidnek, hiszen később erre fogsz majd visszagondolni, hogy ó de jó hogy én tanultam és nem jutottam olyan sorsa mint a többiek. mert lesz normális munkád. nekik meg nem!!. ne hagyd abba a tanulást gondolj a jövődre gondolj a szüleidre, mennyire jó érzés nekik hogy iylen okos fiuk van, lehet eddig nem fejtették ki, vgay már megszkták, hogy a fiuk egy zseni.. de egy hatalmas traumát okoznál nekik ha most lerontanád a jegyeidet és a jövödre is kivetve nagy szarban lennél. tehát ne add fel. 16/L
akkor.. tanulj, hogy pontdublázóval mehess az egyetemre :)
de én azért tanulok most, mert nagyon jól esik az elismerés, de gondolom te ebbe már beleuntál.. csak bírd ki az utolsó éveidet :) mást nem igazán tudok mondani, ami tényleg érv csakis a pontduplázó, amúgy én is iylen vagyok, hogy midnent tudok,, de .. ugy semmit sem. pl az egy hónappal ezelötti anyagból semmit sem tudok. .. (előző válaszoló vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!