Mit szeretsz csinálni tanulás helyett?
semmit nemtudok nyugodtan :DD
nincs kedvem tanulni, leülök gépezek,tvzek....
1 óraája gépezek már , mindössze 10 percnek tűnik , de aztse tudom nyugodtan, mert tudom hogy tanulnom kéne, de ha leülök , és neki akarok állni, akkor nem tudok rá figyelni,és nem jegyzem meg, mert nincs hozzá kedvem :((
ma is ez volt, ugyhogy garantált nekem egy holnapi egyes a német tzmre
Előző vizsgaidőszakom végének a terméke:
A haja jobb volt csak újravázoltam és a telómon -mert azon csináltam- nem nagyítottam vissza...áhh
Amúgy:
-tv
-GYIK
-üzlet
-facebook nézegetés, már nem csinálok rajta am szinte semmit csak mindig megnézem mi van, meg kiposztolok egy nagycsomó hülyeséget, sztem twitter kéne nekem
-e-mailek
-elutazok a barátnőimhez és partyzunk
-rajzolgatok
-tervezgetek
-43things
-deviantart
Ilyesmik... sőt már néha mosok, takarítok, a rendrakás eddig is egy pótcselekvés volt nálam, mondván hogy rendetlenségben nem tudok tanulni...:S
mindent.
Múltkor is tök elterveztem,hogy hazajövök megkajálok pihenek egy kicsit előveszem a könyvem tanulok olyan fél4től- ötig, utunna elmegyek csavarogni barátnőmmel és tökjó lesz minden. Aha.. persze.
Ehelyett hazajöttem kajáltam ledőltem Tvzni, elaludtam fél7kor csörög a telefonom, Bartnőm: Na szia, megtanultál?kijössz? jaja 20perc és ottleszek.
Másnap akkora egyest írtam.. :D
Amuigy télleg bármit..
-Tv
-net
-csavargás
-rajzolgatás
vagycsak simán bambulok a könyvem felett és gondolkozom minden baromságon.
Nem jó eltervezni hogy majd tanulok, majd tanulok mert abból úgysem lesz semmi. :S
02-17 19:41
az szar, én nyugodtan gépezek 22.00-ig,aztán jobb esetben leülök tanulni témazáróra, rosszabb esetben nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!