Rengeteget változtam az utobbi 2-3 évben rossz irányba, nem szeretnék elveszíteni mindenkit?
Van egy párom és egy közös 3 éves kislányunk. Fél éve dolgozom, addig otthon voltam a lányunkkal. Az otthon töltött idő alatt 180 fokos fordulatot tettem.
Valahogy elfogytak a barátaim, nem ápolok igazán jó bensőséges kapcsolatot senkivel. Párom is kezd elfordulni Tőlem, félek Őt is elmarom magamtól.
Tudom a hibáimat, mégis képtelen vagyok ezeken hosszú távon változtatni. Ideig óráig megy, aztán visszatérek ahhoz a Házi Sárkányhoz akit utálok.
Páromat nagyon szeretem, és érzem/tudom hogy elüldözöm, talán lassan egy másik nőhöz üldözöm.
Féltékeny, nagyon nagyon bizalmatlan, rossz indulatú, undok emberré váltam. Nem nagyon hiszek el senkinek semmit, mivel úgy érzem át fognak verni. Semmi önbizalmam, mindenki jobb, szebb, aranyosabb nálam. Nem bízok az emberekben, sem idegenekben, sem közeli hozzátartozókban. Ki akarna egy ilyen nőt, barátot, stb maga mellé!?
Talán tudtok segíteni, tapasztalatokat írni, hogy lehetne ezt legyőzni, kordában tartani ezt. Egy kis önbizalmat szerezni? Legalább azt elérni hogy ha párom mond valamit akkor azt elhigyjem, bizzak benne hogy az úgy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!