Miért nem hív el soha senki sehova?
Figyelt kérdés
fiú vagyok, suliban jól elvagyok haverokkal, de suli után már valahogy senkit nem érdeklek se hétvégén...
miért vagyok leszarva? senki nem hív sehova, pedig tudom h. ők mennek... de csak ha simán áthívna magához valaki már az is jó lenne, de még ilyen se történt soha...
18
2011. ápr. 15. 14:07
1/5 A kérdező kommentje:
még annyit, hogy én nyitott vagyok mindenre, nem vagyok se visszahúzódó se csendes...
2011. ápr. 15. 14:10
2/5 anonim válasza:
Van erre egy nagyon jó megoldás, hívj el valakit Te!
3/5 A kérdező kommentje:
de mivel én nem szoktam sehova menni így nincs hova elhívni... nyilván mondtam már h. akkor gyere át vagy menjünk el valahova, de nem mert most máshova megyek, dolgom van, nem érek rá stb...
2011. ápr. 15. 14:31
4/5 A kérdező kommentje:
egyértelmű h. a probléma ott van h. régebben nem jártam el olyan helyre ahol barátokat szerezhettem volna tehát pl nem jártam focizni( mert nem szeretem) nem járok edzeni (mert itthon is megtehetem) stb...
2011. ápr. 15. 14:34
5/5 anonim válasza:
Akk probalj meg egy helyet mondjuk egy kavezot ahova elhivod oket ... De elotte nezz korul es tedd azt meg hogy allando kliensuk legyel. Idovel ismerni fognak.. Aztan hivd el a barataidat oda es mar be vagodsz nalluk. Igy mindenki el fog hivni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!