Ellopták a gmail fiókomat. Erős volt a jelszó, és csak én tudtam, soha, sehova nem írtam fel, senki nem juthatott hozzá tőlem. Hogy lehetséges ez?
Jah, úgy hívják, hogy kémprogram, vagyis egész pontosan keylogger :)
Amúgy az, hogy az IP hova mutat, azt te nem fogod megtudni :) Az IP alapján történő helymeghatározásban az egyetlen biztos adat az ország, de egy proxyval az sem. Nekem pestiként rengetegszer dob szolnokra, fene se tudja miért :)
de ha beállítottál egyéb fiókot is, vagy van biztonsági kérdésed, akkor csinálj egy vírus/kémprogram ellenőrzést, és változtass jelszót. És ne fogadj el ismeretlen fájlokat ismeretlen emberektől :) (Vagy legalábbis nem megbízható embertől.)
Sir Butcher,
onnét tudom, h az ország másik feléből lopták el, h beazonosítottam az IP-címet, tudom név szerint kihez tartozik! A gmail-nél meg lehet nézni/megnéztem, hogy ki járt (milyen IP cím) a fiókban és mikor.
Ha jól érzékelem, akkor keyloggerrel bármikor újra el lehet lopni, tökmindegy , hogy szupererős a jelszavad. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!