Ellopták a gmail fiókomat. Erős volt a jelszó, és csak én tudtam, soha, sehova nem írtam fel, senki nem juthatott hozzá tőlem. Hogy lehetséges ez?
Hacsak nem fix IP címe van (de még annál se feltétlen, bár annál lehetséges) egyébként nem tudom elképzelni :)
És igen, amíg keylogger van a gépeden, addig minden egyes jelszavadat meg lehet szerezni. Ugyanis ezt a fajta programot arra találták ki, hogy minden egyes karakter leütésedet elmenti, majd megadott címre elküldi/feltölti.
Töltsd le a Spybot Search & Destroy nevű progit, ez az egyik legjobb ingyenes kémprogram kereső. (vagy másikat, amelyik szimpatikus) Esetleg keress rá a HijackThis nevű progira. Ez csak analizálja a futó programokat, de a listából esetleg megtalálhatod, minek nem szabadna futnia. Bár ez csak a "primitívebbeket" találja meg :)
Sir Butcher!
nem lehet, hogy az Externet szolgáltatónál vagy?
(uis Szolnok a bejegyzett székhelyük)
"beazonosítottam az IP-címet, tudom név szerint kihez tartozik! "
Ezt elmagyaráznád nekem? Csak mert erre gyakran a rendőrség sem képes :-)
"Beazonosítottam..."
Megpróbálom elmagyarázni:
Az illetőt ismerem, írt a neten olyen oldalra, ahol az IP cím látható az írása mellett. Több ilyen hely is van pl.: Wikipedia, ha nem regisztráltként írsz bele. (de nem innen tudom az ő IP címét, nem ez a lényeg)
Fix IP címe van.
Már visszaszereztem a fiókot (volt egyéb biztonsági beállítás), de úgy néz ki bármikor újra ellophatják. Vírusírtó, Spyboot stb. ellenére is. Nem?
olvastad a korábbi commentem???
vagyokakilehetek válasza:
ez a keylogger úgy működik hogy valaki feltelepítette a gépedre? és azzal figyelte ki a jelszavad??? akkor formázd le a géped. elmegy vele a keylogger is akkor...
szóval mire is vársz??? formatáld a a particiód és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!