Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha a párod az exével tart...

Ha a párod az exével tart kapcsolatot, az téged mennyire zavar?

Figyelt kérdés
2008. febr. 10. 22:54
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
csatlakozom az első kommentelőhöz én is úgyan ebben a helyzetbe kerülem. szakítottam eztán mikor ráébredtem h nincs is több köztük barátságnál és semeik nem akar a másiktól semmit akkor már késő volt:( a barátom nem fogadott visza mert szerinte a bizalom a legfontosabb és ezek után h én kételkedtem benne ősem tudott már bennem megbízni!!! szal A FÉLTÉKENYSÉG ROSSZ TANÁCSADÓ!!! jegyezzétk meg és kérlek nem féltékenykedjetek!!!de ha még is van benned kétely beszéld meg a kedveseddel nem legyél hirtelan haragú!! és ne dönts meggondolatlanúl!!!
2008. febr. 27. 15:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen,engem nagyon zavar,de sajnos nem tehetek ellene mert van egy közös gyerekük,és ezért valamilyen szinten kénytelenek a kapcsolatot tartani egymással.De hála istennek a párom megértő és csak a gyerekre korlátozza a beszélgetéseiket.
2008. febr. 28. 09:41
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak nem értem, hogy aminek vége lett az miért nem lehet totálisan lezárni...én így tettem minden exemmel és nincs is problémám velük, ha új kapcsolatom van...csak bajt okoznak...
2008. febr. 28. 16:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Hosszútűrés :-) Van egy közös gyerekük, az egy dolog. Megbízom a páromban, ez is egy dolog. De akkor sem szeretem, ha szóba kerül az ex. A nőknél szerintem így a normális. Aki azt mondja, nem zavarja egy cseppet sem, az - bocsánat! - hazudik, vagy nem elég szerelmes, vagy az ex nagyon ronda :-)
2008. febr. 29. 18:08
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
Az én férjem nem tart kapcsolatot az exeivel, de ha csak egy is szóbajön véletlenül, már attól kiborulok... Mindíg az az érzésem, hogy elvették tőlem azt az időt amit velük töltött...
2008. júl. 8. 23:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem KURVÁRA zavar(na)!!!! Már akkor is felidegesítem magam ha ha csak szóba jön, vagy még az se kell hozzá csak az hogy arra utaljon B. nőm.
2008. júl. 21. 05:43
 17/17 anonim válasza:
100%

Engem valószínűleg zavarna, nem is kicsit! De én abba az esetben vagyok, hogy én vok az ex, és az új semmit nem tud róla! És olyan furán alakul, hogy a volt párom azt mondja, hogy pont az miatt hogy nem vagyunk együtt, de így is szeretjük egymást(már 1 éve), így kettőnknek van esélyünk az igazán jó kapcsolatra(házasság, gyerek,stb)...

Féltékenyek vagyunk-e? Természetesen, de egyelőre külön vagyunk, és majd az idő eldönti.

De imádom őt, és egy olyan bizalom alakult ki köztünk , ami nagyon ritka , és nagyon nagy kincs!

2008. okt. 30. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!