Ha a párod az exével tart kapcsolatot, az téged mennyire zavar?
Engem baromira zavar. Egyik kapcsolatomban kifejezetten az ex miatt szakítottunk. És pedig nem is az miatt, hogy ők újra egymásra találtak volna, nem erről szó sem volt, csak kialakítottak maguk között egy baráti viszonyt. De engem ez kifejezetten irritált. Semmi több nem volt köztük így utólag visszagondolva, mint egy egész jó barátság. De engem bántott, vagy nem is tudom mit csinált velem az a tudat, hogy a csaj gyakorlatilag mindennel tisztában van a pasimmal kapcsolatban, amivel én meg még lehet, hogy nem teljesen. És a csaj még velem is próbált jópofizni.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én ezt nem tudtam elviselni, és tudom, hogy utólag mindig könnyű okosnak lenni, de erről beszélnem kellett volna annak idején a barátommal, hogy mennyire zavar ez a dolog, és nem rögtön ott hagyni. De mivel nagyon önfejű, makacs nő vagyok, akkoriban így döntöttem, és rögtön cselekedtem. Vigyázzatok kérlek, hogy ti ezt a hibát ne kövessétek el!
Ha csak "tartja a kapcsolatot", az egyáltalán nem. Ha a legjobb barátok, az kicsit bánt, de nem annyira, hogy emiatt dobjam a pasit, de még egy vitát sem igazán ér meg. Amíg én vagyok az, akibe szerelmes, és fontosabb vagyok számára, mint a másik lány, addig nem érdekel.
Én egyébként nem tartom az exeimmel a kapcsolatot, de csak azért nem, mert nagyon viharosan váltunk el. Ha valakivel barátságban szakítottunk volna, biztos, hogy egy új szerelem nem lehetett volna ok arra, hogy végleg kitöröljük egymást az életünkből.
Engem nem zavar, amíg az barátság és nem több, és tudom, hogy férjem esetében ez így van.
Én sem vagyok rossz viszonyban egyik volt kapcsolatommal sem, az utolsót férjem is ismeri, sokszor még msnen is bezsélgetünk.
EGy jó kapcsolatban, ami ugye kommunikációt, öszinteségen és bizalmon alapul ez nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!