Lehet egy tulsulyos no "szexys" vagy esetleg "kivanatos"?
Figyelt kérdés
tulsuly alatt 1750cm/95kgt ertek..2011. ápr. 9. 15:27
21/25 Máiréad válasza:
szerintem akárki lehet szexi, nem a testsúlytól függ, és attól, hogy a mai nőideál nem a husisabb alkat, simán lehet egy testesebb lány is vonzó. a kisugárzásától függ, és attól, hogy tud e úgy öltözködni, amelyek számára a legelőnyösebbek. szerintem egyik srác sem gondolja komolyan hogy egyszer csak egy topmodell majd kilép az újságból és megkérdezi, hogy akar e a pasija lenni.
22/25 anonim válasza:
04-09 19:25(Nem én linkeltem a képeket!)
Ha lejjebb görgetnél az első képsorról láthatnád hogy csak ott vannak bőrben.És nem értem,szerintem van olyan hogy csinos kövér és alaktalan kövér,a csinos kövér az nőiesen teltebb,az alaktalan pedig olyan hordószerű.Prsze ők is lehetnek csinosak ha kicsit leadnak a súlyukból.
Meghát igen ízlés kérdése.Meg a divaté,mert pár 100 éve csak a kövér nőket tekintették nőnek,mert ők termékenységet sugároztak,ezért rájuk állt a rúd,ma meg a vékonyakra inkább,mer az van a téjvében.
23/25 anonim válasza:
A képek amiket linkeltek itt duci de szép nőkről...hát, oké, hogy nem csúnyák, még ha nem is tökéletesek, de egy majdnem 100 kilós nővel nem összehasonlíthatók, ezek legrosszabb esetben is csak 80kgsak. Arról nem is bezsélve hogy több rajtuk a photoshop meg a vakolat mint a bőr.
24/25 anonim válasza:
Ezek a képek eléggé agyonretusáltnak tűnnek... Szerintem az elnevezésben benne van a lényeg: túlsúlyos = túl súlyos... A legtöbb férfi a 90-60-90-re esküszik, ez szexi, ez kívánatos.
25/25 anonim válasza:
Van az a közhely mondás, ami szerintem nagyon is igaz. Hogy a szépség belülről árad! Ismerek csinos lányokat, akikről lerí hogy nincsenek rendben magukkal, semmi nőiességet nem kommunikálnak. És ismerek duci lányokat, akik teljesen elfogadták magukat és szexik. Buknak rá a fiúk! Tehát szerintem lehet. De azért tegyél azért hogy adjál le egy 10-20kg Biztos sikerül ha igazán akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!