Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet egy tulsulyos no "szexys...

Lehet egy tulsulyos no "szexys" vagy esetleg "kivanatos"?

Figyelt kérdés
tulsuly alatt 1750cm/95kgt ertek..
2011. ápr. 9. 15:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

szerintem ezek a nők nem csúnyák

[link]

2011. ápr. 9. 15:55
 12/25 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 9. 15:55
 13/25 anonim ***** válasza:
64%
1750 centiméterhez egyáltalán nem sok a 95 kg... viszont a 175 centihez már elég sok. :)
2011. ápr. 9. 16:18
 14/25 anonim ***** válasza:

Jah azok a kepek nem rosszak de sztem nincsenek 95 kilosak.

Apam 100 kilo, noben nem tudom de eleg durva lehet 95 kilo.

Biztoe van aki ezt is sexysen tzfja eloadni, pl. Liptai Klaudia se egy arany kozeput - aki a PlayBoyjal jon annak uzenem h googlezzon ra a nem retusalt kepeire!

Megis tud ugy oltozkodni h sexys legyen.

En azert inkabb maradok az aerobicknal meg most gorkori, bringa :)

2011. ápr. 9. 16:21
 15/25 A kérdező kommentje:
hat en nem tudom hogy hany kilosak.. de szerintem en is ugy nezek ki mint azok a nok... koszi a hozzaszolasokat rendesek vagytok:-*..es bocs a "1750cm-ert"
2011. ápr. 9. 16:35
 16/25 anonim ***** válasza:

de egyébként a kilóban a csontozat is sokat számít.

nyilván egy teltebb nőnek a csontjai is vastagabbak,többetnyomnak kilóban mint egy vékony nőnek.

2011. ápr. 9. 18:37
 17/25 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet,ha tudnád hogy hány ilyet láttam.Karcsú derék,szélesebb csípő,nagyobbacska mell,szép arc,és nem is derül ki hogy talán a 80 kilót is megüti.Különben is(nem akarok egy nőt sem lelombozni)de a vékony 40-50 kiló csak 28 éves korig tart.Még ha a kiló nem is változik,a test akkor is húsosabbnak látszik,ritka hogy az ember 50 éves koráig topmodell alkatú.

No meg ma a vékonyság a divat.Olyan fickókkal naponta lehet összefutni akik nagyon szeretik a nőiesebb testalkatot.Ez az amit fentebb leírtam.

És csak úgy megjegyzem hogy a Kövér szó nem 100 kilót jelent.Jelent az hatvanat is ha az illető 150cm.És az se kövér,csak teltkarcsú.

2011. ápr. 9. 18:37
 18/25 anonim ***** válasza:

Első 5 válaszolónak:

[link]

Igen,ezek a nők KÖVÉREK.Nehezek,nagyok a kilók.És dögösek?

Lehet egy kövér nő dögös?Itt vannak a képen?Hát én nem tudom...

2011. ápr. 9. 18:50
 19/25 anonim ***** válasza:

16:21 voltam

Mint irtam van akinek dagin is sexys a kisugarzasa.

De csak szolkk h azok azert eleg photoshoppolt kepek, mert a kis hurkak jol elvannak simitva. En vagyok 57 kilo es igy is redosodom, ritka az aki annyira feszeshusos h nem redozik be...

Jah es igen mivel en nem tudom magam igy elfogadni edzem... Telihaj nem marad nyarra.

Am valoban pasiknak tul sok bajuk nincs vele, nem spilazzak annyira tul mint en...

2011. ápr. 9. 18:55
 20/25 anonim ***** válasza:

18:50

Ezek inább egy szadómazóruhás disznóra emlékeztetnek engem:S

Nem épp a leg előnyösebb képek egy túlsúlyos nőről. Nem azon van a hangsúly, hogy lehet-e szexi vagy dögös hanem, hogy kinek. Van akinek tetszik, van akinek nem.

2011. ápr. 9. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!