Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztetek már hasonlót és...

Éreztetek már hasonlót és mivel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az előbb kimentem a teraszra cigizni és iszonyat rossz érzés fogott el...

Mármint nem szoktam mostanság sokat cigizni és olyan volt az érzés mintha érettségi/ vizsga előtt lennék, mert akkor szoktam este kimenni és rágyújtani.

Volt már veletek hasonló?

Hogy egy teljesen más érzés tört rátok csak a hasonló körülmények miatt és nem a tények hatására?

2011. ápr. 8. 00:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

jaj értem :)

nekem is szokott előjönni,nekem több dologtól is.Most nem jut eszembe,de vannak dolgok.

2011. ápr. 11. 12:15
 12/12 A kérdező kommentje:

:) ok akkor nem vagyok egyerdul.

Remlem tobbszor van visszatero erzesed jo dologgal kapcsolatban mint rosszal!

Elozoelotti:

Hat nekem egy PowerPointod eloadasom kellett volna kiegeezitenem amibol az lett h reggel beletuzdeltem par kepet meg infot. Megtanulni feluletesen ment csak raadasul angolul van es olyanrol amit magyarul meg nem is tanultam az egyetemen xD

Szrencsere nem jutott ido csak 1 emberre szoval szunet utani utani hetre marad de nagyon profin szeretnem megcsinalni mert a jegyunk 1/3-at teszi ki.::

Te mit tanultal? Rem jol sikerult ha ma volt beszamolod belole!

2011. ápr. 11. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!