Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha bele estem egy...

Mit tegyek ha bele estem egy sztárba?

Figyelt kérdés
legbelül tudom hogy nem kéne állandoan rola álmodoznom mert soha nem következik be de nem tudom mert mindig rá gondolok ! mit tegyek?
2011. ápr. 3. 17:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

ismerős :D én is beleestem egy sztárba de olyan szinten hogy fuu nagyon. együttérzek veled :) ráadásul egy olyanba akit pl. itt magyarországon nem is ismernek. de lehet így jobb is h csak én ismerem :D

sztem nem kell hogy elmúljon, mért kéne?

az nem jó ha mellette nem tetszik senki (bocs ha már irtál ezzel kapcsolatban valamit de nem olvastam vissza a kommenteket) mert az már sztem nem normális. de ha mellette van egy igazi pasi is akkor semmi probléma :) vagyis én így látom. mert van egy igazi is akit naon szeretek. és ha ott állnának egymás mellett és kit válasszak hát nem tudom mi lenne mert azt a sztárt is olyan szinten szeretem mintha ismerném személyesen :D de engem nem zavar. :) téged se zavarjon. meg másokat se.

2011. ápr. 7. 21:04
 22/30 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem, csak vágy. Hisz emberként nem ismered az illetőt.
2011. ápr. 7. 21:15
 23/30 A kérdező kommentje:
azért kéne hogy elmúljon mert ez csak álmodozás és soha nem fog bekövetkezni és ez benne a rossz.. de egyébként jo erről álmodozni :) :)
2011. ápr. 7. 21:51
 24/30 anonim ***** válasza:
Próbáldd lefoglalni magad, akkor el fog múlni idővel. Sokat legyél társoságban, emberek között!Jóaz álmodozás, de csak addig, amíg egészséges szinten marad. Aztán úgyis fel kell ébrednünk, és a reális álmaink megvalósítására kell koncentrálni minden erőnkkel!.
2011. ápr. 8. 16:08
 25/30 A kérdező kommentje:
ha ez olyan könnyű lenne......
2011. ápr. 10. 09:29
 26/30 A kérdező kommentje:
SEGITSÉG!
2011. ápr. 11. 17:15
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nem létezik olyan leány aki ne tudná miről beszélsz :D plátói szerelem. kell az.
2011. ápr. 14. 16:50
 28/30 A kérdező kommentje:
Például egyik éjjel azt álmodtam hogy együtt vagyunk és fogjuk egymás kezét.. borzalmas volt amikor felébredtem belőle :/// NA ERRŐL BESZÉLEK !!!
2011. ápr. 15. 19:55
 29/30 anonim ***** válasza:
jaj, ugyanmár, én is álmodok ilyeneket :D
2011. ápr. 18. 18:51
 30/30 A kérdező kommentje:
:D
2011. ápr. 18. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!