Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha bele estem egy...

Mit tegyek ha bele estem egy sztárba?

Figyelt kérdés
legbelül tudom hogy nem kéne állandoan rola álmodoznom mert soha nem következik be de nem tudom mert mindig rá gondolok ! mit tegyek?
2011. ápr. 3. 17:55
1 2 3
 1/30 anonim válasza:

külföldi vagy magyar?

mert magyarnál még lehet esélyed

2011. ápr. 3. 18:10
 2/30 A kérdező kommentje:
külföldi
2011. ápr. 3. 18:12
 3/30 anonim ***** válasza:
31%

énis így voltam Robert Pattinsonnal :'D

tudom gyerekes meg minden. De nagy twilight fan voltam és teljesen átéltem bella szerepét és bele estem nemis robertbe, hanem edwardba :'D

amúgy elmúlik...ne foglalkozz vele, ne nézegesd a képeit, ne álmodozz róla, és el fog múlni. nameg ha bepasizol akkor már nevetni fogsz magadon. bár ez attólfügg hány éves vagy?

2011. ápr. 3. 19:27
 4/30 A kérdező kommentje:
(amúgy mindenki azt mondja majd kinövöm de már évek ota tart és 13 vagyok
2011. ápr. 3. 19:30
 5/30 A kérdező kommentje:
Annyian mondták már hogy "majd kinövöm" hogy már el is hittem De ez már sok ideje tart és emiatt nem tudok a valósággal törődni :/
2011. ápr. 3. 19:33
 6/30 A kérdező kommentje:
Pedig tudom hogy nem kellene! SEGITSÉG!!!!!!!!!!
2011. ápr. 3. 20:31
 7/30 anonim válasza:
Én 1 évig szerelmes voltam egy hírességbe, de elmúlt :D Tényleg csak annyit csinálhatsz, hogy keresel helyette egy igazi pasit.
2011. ápr. 3. 21:01
 8/30 anonim válasza:

én anno Brad Pittbe voltam belezúgva kb 15 éves koromtól vagy 24ig:) ha volt barátom, akkor is maradt az érzés, aztán elkezdtem a felnőtt életet élni, dolgozni, komoly kapcsolat ilyesmi, és már nem is jutott eszembe ilyen érzés róla, persze tetszik a mai napig is, de hát ez normális hiszen jó pasi szerintem

33N

úgyhogy ne aggódj, majd elmúlik

ja és én olyanról is álmodoztam, hogy majd kimegyek az usába, megkeresem a házát és összejövünk, meg elkezdek modellkedni és híres modell leszek, ő meg totál belémzúg majd:) szóval ezek normális dolgok annyi idősen mint te vagy, nyugi

2011. ápr. 4. 09:03
 9/30 anonim ***** válasza:

Kinövöd:)

Én is ezt mondom. Ezen minden tini átesik. És nagyon kevés kivételtől eltekintve kinövik.

2011. ápr. 4. 13:23
 10/30 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Én nem mondom, hogy kinövöd, nem biztos, hogy ki fogod. Én sem nőttem ki. :) Hanem mentem utána. 3 évig """"szerettem"""", aztán végre lettem annyi idős, hogy kimehessek külföldre és addigra már ismertem annyira őt és a szokásait, hogy tudtam, hova jár. Találkoztunk is többször, majd egyszer megszólított. Hát nem mondom, majd kiugrott a szívem a torkomon, de persze nem mutattam ki, szerintem a legszörnyűbb az, ha rájön, hogy a lány, aki tetszik neki csak egy újabb fan. Elhívott vacsorázni. Ez volt januárban. Azóta találkozgatunk. Én azt mondom, hogy ne add fel. Megéri várni. :) Te is ember vagy és ő is. Persze ez attól is függ, hogy mekkora a korkülönbség köztetek, hiszen, ha csak 15 vagy, akkor lehet, hogy elég sok, köztünk szerencsére alig van 6 év. :)

Sok szerencsét neked az egészhez. :)

Megkérdezhetem egyébként, hogy ki az?

2011. ápr. 4. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!