Olyan sóher lettem mostanában. Ez nagyon gáz?
Nem voltam Én ilyen,de mostanában ezt jelzi Nekem a családom.
Minden élelmiszernek amit használunk,kapásból tudom,hogy melyik boltban mennyi az ára.Tudom a havi mennyiséget ami kell belőle.Ott veszem meg ahol megéri.
Inkább elpepecselek valamilyen étellel a konyhában,csak olcsóbban kihozzam.
Gyakran járok turiba,rengeteg ruhát ott vásárolok a gyerekeknek,meg hát magunknak is.
Most télre nem vettem a gyerekeknek bélelt nadrágot, inkább saját kezűleg bebéleltem azokat a nadrágokat amiket tavaszra úgy is kinőltek volna.STb...stb..
Szóval mindíg azt keresem,hogy hogyan oldhatnám meg olcsóbban.
Az ébrenlétem alatt a gondolataim fele biztos a spórolás körül forognak.
Ez nagyon gáz?
A véleményem szerint van egy-két elem, ami már túlzás, talán már beteges. Én is sóher vagyok, mert a többsége igaz rám, főleg az első egy-két sor.
Szerintem a tudatod alatt a gazdasági világválságnak van ilyen hatása. Azonban ha tudsz, tarts néha szünetet es engedj meg magadnak valami luxuscikket. És ne az egészségeden spórolj például: az étrended legyen változatos és megfelelő (főleg a gyerekeké).
Szia!
Nem az a gáz, hanem ami most folyik a világban a kormánnyal, a munkahelyekkel. Az csak jó, hogy fogod a pénzt ezért csak hálás lehet a családod!
Ha meg ezért leszólnak, mond nekik, hogy ellehet menni dolgozni olyan helyre ahol ennél jóval többet kereshetnek és ennyi, vagy osszák ők be amitek van.
Úgyhogy nem te vagy a hibás! ))
Nem vagy hibás, igazából mi is ilyenek lettünk, főleg a romló forint miatt fizetünk lényegesen többet a kölcsönre, akkor többe kerül a gáz stb...
Úgy gondolom nem ciki sem a turi, sem a házikoszt, miért lenne? Rajtam most is turis nadrág van, 1000 Ft-ért vettem igazi Levis-t, vadonatújnak néz ki, meg is dicsérték, persze nem mondom meg, hogy honnan van :D
A családom hálás is Nekem,és ha akarok egy kis luxust akkor a férjem küldöm vásárolni,vagy rábízom a döntést,hogy vegyünk-e egy új hűtőt,de ha már itt vagyunk csapjunk mellé egy mosogatógépet is.
Aztán meg hetekig rágom magam,hogy jó volt-e rábízni a döntést.
Nem tudom a szüleim sem ilyenek,sosem volt összetéve 2 forintjuk sem,de nem is éltünk rosszul.
És nem a válsággal kezdődött,hanem jóval előtte.
Már előre beosztottam fél évre a fizunkat,hogy mikor mit tudunk megvenni.
dehogy! a világ tesz minket ezzé, ez a helyzet..
meg amúgy is élelmesnek áll a világ, nem?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!