Mit szeretsz magadban? Most nyugodtan lehetsz "szerény"?
Jó emberismerő vagyok, mindig kiszúrom, ha valaki hazudik. Szeretem a kreativitásom, sok ötletem van; sok minden érdekel, könnyen fel tudom fogni a dolgokat, jó a logikám, ezért a matekot meg ilyesmit nem is kell tanulnom, anélkül is jó jegyeim vannak. Ha valami érdekel, azt könnyen megjegyzem, de ha unalmas dolgokat kell magolni, arra képtelen vagyok. Könnyen tudok más emberek fejével gondolkodni. Jó a megfigyelő képességem, és annak ellenére, hogy szemüveges vagyok, éles a látásom, szemüvegben minden apró mozdulatot észreveszek, a száguldó vonatról el tudom olvasni a sín mellé dobott csokipapír feliratát. 19 éves vagyok és 158 cm, és büszke vagyok rá, hogy alacsony vagyok. Pattanásaim alig vannak, sose volt gondom velük.
Amiken változtatnék: barna hajam van, és feketét vagy nagyon sötét barnát szeretnék, barna helyett kék szemet. Nagyon rondák a körmeim, hiába ápolom őket rendesen. Eléggé lusta vagyok, meg nem igazán kitartó, hosszú távon szinte mindenből elegem lesz, nem tudnám elviselni, ha egész életemben ugyanaz lenne a foglalkozásom. Néha kicsit irigy vagyok. Túl érzékeny vagyok, meg gyáva, mondjuk megcsinálok olyan dolgokat is, amiktől félek, csak közben mindenféle hülye gondolataim vannak, festem az ördögöt a falra. Ha olyan témákról kell beszélgetnem, amikről éppen akkor nincs nedvem, akkor elég undok tudok lenni az emberekkel még akkor is, ha különben kedvelem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!