Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit szeretsz magadban? Most...

Mit szeretsz magadban? Most nyugodtan lehetsz "szerény"?

Figyelt kérdés
És miben változtatnál?
2009. febr. 25. 20:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszett a Jung-féle személyiségteszt! Hol/ vagy hogyan tudnék én is ilyet kitölteni?
2009. febr. 25. 22:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Itt a teszt:

[link]

2009. febr. 25. 22:41
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. febr. 25. 22:49
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

az a helyzi hogy nem tudok igazán angolul:(

pedig én is szeretnék kitölteni egy iylen tesztet...

2009. febr. 25. 23:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

hogy 30évesen is ártatlan kislányka vagyok:)

ezzel együtt jófej, nagyon, sőt túl korrekt, mindig vidám, jó emberismerő.

és még sok, de ezek a főlegek..

2009. febr. 26. 09:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szeretem magamban, hogy vidám vagyok. És segítőkész, jó barát és jó munkaerő. És jó társ mindenekelőtt. Ösztönember vagyok, és az ösztöneim eddig nem vezettek félre.

Iszonyú jóízően tudok nevetni. :)

És hogy bár 31 éves vagyok, de sokkal fiatalabbnak nézek ki, bár ez családi vonás nálunk.

És azt szeretem magamban, hogy tudom, hogy nagyon vagány anyuka leszek, ha lesz gyerekem.

Szeretem magamban, hogy a mostani párkapcsolatomban sokat változtam, pozitívabb lettem és nyíltabb.

Szeretem magamban, hogy az eddigi munkahelyeimen mindig szerettek a munkatársak és a főnökök is, és ehhez soha nem kellett "nyalnom". És azt is, hogy sosem voltam (vagyok) seggnyalós típus.

Szeretem magamban, hogy szeretem az állatokat és ezt ők is megérzik. :)

Szeretem magamban, hogy le tudtam zárni egy 11 éves kapcsolatom és tovább tudtam lépni és a mostani kapcsolatomban baromi jól érzem magam és szerelmes vagyok.

2009. febr. 26. 10:21
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem magamban, hogy megbízható és őszinte vagyok. Viszont túlságosan is okoskodó és nagyravágyó is vagyok, és ezen jó lenne változtatni.
2009. febr. 26. 10:46
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent szeretek magamon, legfőbbképpen az egomat, ami túlsegít sok mindenen, amin változtatnék az a külsőm és hogy kevésbé legyek lusta ezeket leszámítva tökéletes vagyok
2009. febr. 26. 14:35
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem magamban, hogy könnyen barátkozom, hogy jó a memóriám, hogy könnyen tanulok, hogy nehezen sértődöm meg, és hogy meglehet bízni bennem.

A külsőmön változtatnék meg hogy egy kicsit nagyobb önbizalmam legyen, de adnék magamnak plusszba egy kis türelmet is :)

2009. febr. 26. 15:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

hát..

szeretem:

van két nagy szép szemem:D

szép mosolyom

a koromhoz képest magas vagyok

jó emberismerő vagyok, vagyis eddig úgy néz ki:D

jól rajzolok

szeretek nyelveket tanulni

reálisan gondolkozom

igyekszem elérni a céljaim

amin változtatnék:

kéne magabiztosság

le kéne szoknom az unalomból evésről:D

nem szeretem az embereket

állandóan bénázok

túl pesszimista vagyok

ja és kéne dúsabb haj, ez a lónyál style nem jön be:D

illetve bármit megtennék azért, hogy laza legyek, de valahogy nem megy, állandóan stresszelek meg minden.

2009. febr. 26. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!