Mit szeretsz magadban? Most nyugodtan lehetsz "szerény"?
az a helyzi hogy nem tudok igazán angolul:(
pedig én is szeretnék kitölteni egy iylen tesztet...
hogy 30évesen is ártatlan kislányka vagyok:)
ezzel együtt jófej, nagyon, sőt túl korrekt, mindig vidám, jó emberismerő.
és még sok, de ezek a főlegek..
Én azt szeretem magamban, hogy vidám vagyok. És segítőkész, jó barát és jó munkaerő. És jó társ mindenekelőtt. Ösztönember vagyok, és az ösztöneim eddig nem vezettek félre.
Iszonyú jóízően tudok nevetni. :)
És hogy bár 31 éves vagyok, de sokkal fiatalabbnak nézek ki, bár ez családi vonás nálunk.
És azt szeretem magamban, hogy tudom, hogy nagyon vagány anyuka leszek, ha lesz gyerekem.
Szeretem magamban, hogy a mostani párkapcsolatomban sokat változtam, pozitívabb lettem és nyíltabb.
Szeretem magamban, hogy az eddigi munkahelyeimen mindig szerettek a munkatársak és a főnökök is, és ehhez soha nem kellett "nyalnom". És azt is, hogy sosem voltam (vagyok) seggnyalós típus.
Szeretem magamban, hogy szeretem az állatokat és ezt ők is megérzik. :)
Szeretem magamban, hogy le tudtam zárni egy 11 éves kapcsolatom és tovább tudtam lépni és a mostani kapcsolatomban baromi jól érzem magam és szerelmes vagyok.
Szeretem magamban, hogy könnyen barátkozom, hogy jó a memóriám, hogy könnyen tanulok, hogy nehezen sértődöm meg, és hogy meglehet bízni bennem.
A külsőmön változtatnék meg hogy egy kicsit nagyobb önbizalmam legyen, de adnék magamnak plusszba egy kis türelmet is :)
hát..
szeretem:
van két nagy szép szemem:D
szép mosolyom
a koromhoz képest magas vagyok
jó emberismerő vagyok, vagyis eddig úgy néz ki:D
jól rajzolok
szeretek nyelveket tanulni
reálisan gondolkozom
igyekszem elérni a céljaim
amin változtatnék:
kéne magabiztosság
le kéne szoknom az unalomból evésről:D
nem szeretem az embereket
állandóan bénázok
túl pesszimista vagyok
ja és kéne dúsabb haj, ez a lónyál style nem jön be:D
illetve bármit megtennék azért, hogy laza legyek, de valahogy nem megy, állandóan stresszelek meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!