Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit szeretsz magadban? Most...

Mit szeretsz magadban? Most nyugodtan lehetsz "szerény"?

Figyelt kérdés
És miben változtatnál?
2009. febr. 25. 20:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%

en semmit... mar tobbszor akartam ongyilkos lenni

ha tehetnem akkor 1 teljesen mas ember szeretnek lenni

tudom hogy most ezer le fognak pontozni...de en csak leirtam amit gondolok ... ez van ..nem orulok neki

2009. febr. 25. 20:28
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

szeretem magamban, hogy nagyon egyedi a hajszinem, mindenki azt hiszi, hogy festetem pedig teljesen eredeti (sötétbarna alapon a fekete, vörös és világosbarna árnyalatai), szeretem még a tájékozottságomat, azt, hogy nagyon fejlett az igazságérzetem, és jó a teherbirásom, kitartó vagyok.

Amiben változtatnék: nem bánnám, ha nagyobbak lennének a melleim, illetve máshova is felszednék pár kilót.

valamint nagyon borulátó, pesszimista, sokszor hisztis is vagyok, ebben is jó lenne változni.

2009. febr. 25. 20:30
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt szeretem magamban, hogy nagyon segítőkész és önzetlen vagyok (de sz már szinte túlzás hogy mennyire :P)mindenkivel szemben. Páran már mondták, hogy ne legyek ilyen,mert mindenki ki használ, de én nem tudok nem ilyen lenni!! Ezt szinte senki nem becsüli bennem, de én akkor is szeretem ezt magamban, mert reménykedem benne hogy egyszer valaki ez miatt fog megszeretni :-)
2009. febr. 25. 20:30
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem magamban hogy laza vagyok, sokan mondták, olyasmit meg teszek amit más nem merne mert "leég" de nálam ilyesmi nincs :) mindenben benne vagyok (erre később rátérek) és azt is szeretem hogy reálisan gondolkodom, és mindig az elérhetetlen után ugrálok :)

Azt nem szeretem hogy a fogaim nagoyn roszak, rengetegszer javitattam már meg, de már elegem van, valahogy mindig széttöröm őket, és az egyik nagyon rosz dolog bennem, a szerelem sose sikerül ilyenkor egy depis korszak jön ami olyan 1-2 hónap amikor keveset beszélek, és egész nap zenét halgatok.... Amugy nagyon jófejnek mondanak a többiek :D

Az még nagyon rosz hogy nem birom ha az emberek néznek, mindenben benne vagyok kivéve olyasmiben ahol én vagyok a középpont és valami komolyat kell csinálnom, az nem megy....

17-f

2009. febr. 25. 20:41
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
szeretem magamban, hogy szép kékek a szemeim, hogy becsületes vagyok és önzetlen. Változtatnék azon, hogy nagyobbak legyenek a melleim, kisebb a fenekem és a combom, és kevesebb pattanásom legyen.
2009. febr. 25. 20:47
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnék fogyni pár kilót, nem szeretnék hadarni, szeretnék jobb tanuló lenni... sokszor hasonlítanak Ördög Nórához, aminek nem tudom, h örüljek vagy ne :D

Mások szerint jófej vagyok meg szép... ( Szerintem azért van mit változnom ahhoz, h " szép " legyek :D )

És Te ? Mit szeretsz, mit nem? : )

Nani

2009. febr. 25. 20:48
 7/24 anonim ***** válasza:
94%

Ahh, kihagytam, h nagyobb melleket szeretnék :D ( De ezt hiába írom, ezen nem tudok változtatni, a többin igen )

Barátságos vagyok amúgy, őszinte, nem tudok hazudni, próbálok segíteni azokon, akik megérdemlik : )

Nani voltam megint..

2009. febr. 25. 20:49
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés. Pár napja kitöltöttem egy Jung féle személyiségtesztet és akkor jöttem rá, hogy mindent szeretek magamban. Olvasd el Te is:

* Pragmatikus, szkeptikus, probléma-megoldásra és analízisre koncentrál

* Értékeli magában, hogy szellemes, független és erosakaratú

* Racionális a kapcsolataiban, individualizáló szülo és stratégiákat használó vezeto

* Nem temperamentumos, bízik a logikában, célokat akar elérni, keresi a tudást, értékeli a technológiát és arról álmodozik, hogy megfejti hogyan

muködik a világ

Életcéljai: megértsen mindent, megkérdojelezzen bármit, legyenek új elméletei, és a függetlenség

Erosségei: megállás nélkül arra törekszik, hogy mindent megértsen, nagyon kiterjedt ezért a tudása, képes érzelemmentesen gondolkodni,

nagyon intelligens

Szereti: gondolkodást, indoklást, mindent megkérdojelezni, logikát, struktúrát

Nem szereti: rutint, logikátlan utasításokat, a tradíciók és rituálék követését

Amit más típusok nem szeretnek benne: irritálhat másokat azzal, hogy olyan ötleteket, elméleteket vesz észre, ami másoknak érdektelen.

Hajlamos rá, hogy belesüppedjen a tökéletes válasz, megoldás stb. megtalálásába, ilyenkor minden más

irreleváns számára. Néha szándékosan figyelmen kívül hagyja mások kívánságait és aggodalmait. Inkább a saját céljaira összpontosít, nem másokra.

Arrogánsnak tunhet a többi típus számára

A "racionális" a problémamegoldó temperamentum típus. Mindenféle problémával megbirkózik, vonatkozzon az a komputerekre, természetre, családra stb.

Bármilyen rendszer felkelti a kíváncsiságát. Kielemezi, hogyan muködik, azért hogy utána rájöhessen, hogyan muködhetne jobban. Olyan megoldást próbál

találni, amely jól muködik a valós világban, de az absztrakt elméletek és a törvényszeruségek még inkább érdeklik. Abszolult pragmatikus a végso cél

megtalálásában. Nem érdekli ot, hogy korrekt legyen, a leghatékonyabb megoldás érdekli csak. Bárkit meghallgat, aki tud neki valami hasznosat tanítani,

míg figyelmen kívül hagy minden tekintélyt és hagyományt, ami az idejét és energiáját pocsékolná.

A racionális típusnak csillapíthatatlan vágya, hogy elérje céljait. Energiát nem kímélve dolgozik bármilyen projekten, ami épp lefoglalja gondolatait.

Szigorúan logikus és független a gondolkodása. Szkeptikus minden elmélettel szemben, még a sajátjaival is, és hisz benne hogy minden akadályt le tud

gyozni akaraterejével.

Gyakran mások hidegnek és távolságtartónak látják ot, de ez valójában nem igaz, csak el van merülve gondolataiban.

A racionális típus nagyon ritka, a lakosság kb. 5-10 %-át teszi ki. De rengeteget tettek már a világ fejlodésért elméleteikkel, új technológiák

kifejlesztésével, így nagyon jó hogy köztünk vannak.

2009. febr. 25. 21:15
 9/24 anonim ***** válasza:
95%

Szeretem magamban:

- nagyon jó emberismerő vagyok

- tudom és érzem, ha valaki hazudik

- okos/művelt vagyok és jó a nyelvérzékem

- imádom a hosszú, göndör hajam és a gyönyörű kék szemeim

- meg tudom tartani a titkokat, amit rámbíznak

- a kerativitásomat

- a gondolkodásomat, realizmusomat

Nem szeretem

- a külsőmet

- nem vagyok elég kitartó

- néha kegyetlen vagyok, ha nem is tettekben, szavakban

- hogy meggondolatlan és hirtelenharagú vagyok

- néha túl sokat gépezek

- túlzásba viszem a horrorok, véres és katonás filmek nézését, illetve a sorozatgyilkosokról szóló ismeret szerzét

- hogy nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, ha kell bármi áron megszerzem az infot, ami kell

- hangulatember vagyok

- érdekember vagyok, legtöbbször csak azt vagyok hajlandó megcsinálni, ami az érdekemben áll, bármilyen hasznom válik belőle.

Amit nem szeretek magamban, azon változtatnék. És Te kedves kérdező? Te mit szeretsz, nem szeretsz magadban és min változtatnál?

Elle

2009. febr. 25. 21:39
 10/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm midenkinek a válaszát! Hogy mit szeretek magamban? Talán azt, hogy:

-vannak (elérhető) reális céljaim

-koromhoz képest (17 éves lány vagyok) jó emberismerő vagyok

-szép a mosolyom

-szeretek segíteni másoknak, gondoskodó vagyok

-van bennem egy jó adag empátia

Amit pedig megváltoztatnék:

-a magasságomat( 170 cm magas vagyok, egy picit alacsonyabb szeretnék lenni)

-zavarnak a pattanásaim

-bátrabb szeretnék lenni, jobb kiállást-megjelenést, hogy jobban tudjak hatni, minnél több emberre

-túlságosan döntésképtelen vagyok bizonyos helyzetekben

-magabiztosabb szeretnék lenni

2009. febr. 25. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!