Fiúk! Számotokra mi a legidegesítőbb női rossz szokás, viselkedés?
Kedves kérdező!
Szerintem nem célszerű túl sokat változtatni ezeken a dolgokon.
Ki is fejtem, hogy miért.
Akár a teremtésre akarjuk kenni, akár a természet kialakulására, a mai magyarországi társadalomban a nő szerepei:
aggódó anyuka:
"így öltözz!, ezt ne csináld!, hogynézelki?, nemfázol?, ez nem jó (hogy mi a jó helyette, azt nem mondom meg, mert megcsinálnád, és kiderülne, hogy baromira nem jó mégse, és akkor nem tudnálak mivel baszogatni, hisz az én ötletem volt.)"
precíz határidőnapló:
mely addig kakukkol melletted, amíg el nem mész (az általa kierőszakolt) napi programodra;
Mely után hajnal fél 2-kor még el kell mesélned, hogy kik voltak a programon (név, kor, kiemelhető ismertetőjegyek), ki mit csinált kivel, hogy volt felöltözve, folyt-e a sminkje, a cipője passzolt-e a rucijához, a haján látszott, hogy fodrász csinálta 5000-ért, vagy olcsón megoldotta magának? (Mer az ciki ám, de nagyon. Még véletlenül sem praktikus és követendő példa.)
- Megjegyzem a nők fejében rengeteg, de rengeteg hasznos információ van tárolva, az ő, a mi, a szomszéd, a macska, a gyerek, a barátnők, a barátok, ismerőseiről.
Szappanoperákból merített töménytelen ötlettel áldott,
és a balhét imádó, pop-corn-nal élő barátnőktől edzett házisárkány:
"Ha ezt csinálta, azért szúrd le, ha azt csinálta, akkor meg amazért!"
"De mindenképp kérj tőle számon minden egyes percet, amit 50 közös ismerőssel körülvéve egy olyan bulin csinált, amin te nem voltál ott! Ha valamiről nem tud számot adni, akkor szakíts vele, hiszen biztosan megcsalt! "
Az "egész este hullarészegen ültem egy kib@szott széken"
(jelentése: a WC-n fostam és hánytam egyszerre, de ha sokat kérdezel, megmutatom, melyik milyen volt.)
válaszban a következő (általuk látni akart) hibákra lelnek:
1., Ne beszélj velem így!
(Fent említett vizsgázó alany eközben mellesleg ha tudna mozogni, a seggét verné a földhöz örömében, hogy ki tudott nyögni legalább egy értelmes mondatot.)
2., Nem hiszem el, hogy ott voltál, és nem csináltál semmit.
(Fent említett vizsgázót ez rohadtul nem érdekli. Épp az ajtó előtt is vígan elszunyókálna reggelig, csak hagyd már békén! Ha elég nagylány vagy, akkor küzdj meg a hitetlenségeddel egyedül, amíg ő alszik.)
- A nők egyik alapvető idegesítő szokása, hogy minden közös téma ráér, hisz nekik kényelmetlen beszélni róla;
azonban minden téma, amivel téged vesz górcső alá, az halaszthatatlan, és azonnal megbeszélendő, hisz csak nem képzeled, hogy lefekhetsz mellé aludni, amig nem adsz számot arról, hogy hogyan buliztál, miért úgy, kivel mi történt, hány csaj szólt hozzád? (bár a jártasabbak a magándetektívtől még fényképet is kapnak az említett csajokról, illetve történésekről.) (melyért heti 2-szer 2 órát ülnek a konditerem előtt egy barátnő társaságában azon morfondírozva, hogy vajon legközelebb mibe kössön bele, hogy fenntartsa otthon a ház úrnője szerepet?.)
Még sorolhatnám.
Azonban ha eme idegesítő szokásokon változtatni szeretnél, 1., a pasinak rögtön gyanúja támad, hogy valami nincs rendben.
2., találsz helyette más idegesítő szokásokat.
3., a jól megszokott játszmák helyett új terepen kell helytállnia, amitől megijed.
A bizonytalanság nem jó állapot.
Mellesleg hozzáteszem, hogy:
1., Az állandó általánosítás sem szül hasznos dolgokat.
2., a nők pont azt csinálják, mint a pasik, csak más változókkal dolgoznak.
"Az átmegyek a Józsihoz, legurítunk pár sört" többek között a következőket jelentheti:
1., Megyek dugni. (nem feltétlen a Józsival)
2., Megyek pókerezni.
3., Sétálok egyet b@zdmeg, mer olyat mondanék, hogy költöznél rögtön Anyádhoz 2 hétre, te virnyákoló sárkány.
4., Átmegyek a Józsihoz meccset nézni. (mellesleg ott lesz még 5 haver, akik hetente tartják bennem a lelket, hisz szeretlek, csak egy kibírhatatlan p1cs4 vagy.)
Átgondolandó, hogy van-e haszna a hülye haveroknak, vagy a meccseknek!
Átgondolandó, vajon melyik pasi, nő mit csinál valójában!
- Az "Évek óta barátnők vagyunk" -
jelentése: a másik minden eddigi pasiügyéről MINDENT tudunk, beleértve a jelenleg folyó 1 állandó, és 2 függő kapcsolatot is.
eredménye: miután ők beszéltek, neked 2 és fél órán keresztül vigyázzban állva kell számot adnod az elmúlt napjaidról, ha nem akarsz veszekedést, egy szappanoperán nevelkedett, balhékat, perpatvart, bizonytalanságot élvező - kapcsolaton kívülálló (biztos?)- személy miatt.
Azt hiszem röviden összefoglalva, amit mindennél jobban rühellek, ha párkapcsolatról van szó, az az, hogyha megszűnik párkapcsolatként létezni.
pár = 1+1
(nem 1+1+anyád+apád+kutyád+macskád+384 ismerős a f4szbúkon)
Egy fontos szempont: Ha anyáddal akarnék élni, megoldanám. Ha a barátnőddel, valószínűleg azt is megoldanám.
Úgyhogy 2-t kérek:
1., Ne vigyél engem Anyádhoz, barátnőhöz, akárki máshoz (még szóban se!)
2., Őket se hozd haza a kapcsolatunk bármily vonatkozását illetően! (Ha van velük valami, amit nem tudsz kivel megosztani, ÉS a kapcsolatunk (te, én, te+én) fennmaradásához elengedhetetlenül szükséges, hogy megoszd velem, akkor érdekel.)
1+2 Ha úgy gondolod, hogy a párkapcsolati problémáid Anyáddal akarod megbeszélni, azonnal költözhetsz hozzá, és élhetsz vele párban.
Egyszerűen nem szeretjük, ha olyan személyek vannak hatással az életünkre, akiket nem mi választunk.
Remélem nem voltam áttekinthetetlenül kusza!
Mellesleg az sem hasznos dolog, hogy a lényegtelen, légből kapott feltételezéseket felnagyítják, és nem járnak utána, hogy mennyi valóságalapja VAN egyes dolgoknak.
Előbbi szövegem miatt hallgathatnám, hogy "te ezt gondolod rólam?" (1 óra)
"ilyennek látod a kapcsolatunkat?" (másfél év)
+1 "Ha ilyeneket mondasz nekem Anyámról, odaköltözöm 2 hétre, és vele, meg a barátnőivel, az én barátnőimmel, a délutáni teaklub tagjaival, és a szomszédokkal is átbeszélem a problémát, mielőtt ÖNÁLLÓ döntést hoznék a továbbiakról." :):):) (nyugodt, kiegyensúlyozott, esetleg boldogtalan élet)
. . .
Ugyan a fiúkat kérdezted, én női válaszoló vagyok.
A férjem (15 éve ismerjük egymást és 9 éve élünk egy fedél alatt)szerint a legidegesítőbb tulajdonságom, hogy túl sokat veszekszem. Szerinte nem kéne mindig mindenért szólnom, pl. ha a TV előtt evett és utána nem vitte ki a tálcát a konyhába, ha zuhanyozás után nem rakta a törölközőt a törölközőtartóra, stb. (órákig tudnám sorolni) Szerinte pakoljak el utána és ne szóljak egy szót, se, és ne mondjak olyanokat, hogy "Nem a cseléded vagyok, hanem a feleséged".
Egyes napokon ha hazajön fáradtan, nagyon zavarja, ha elvárom, hogy beszélgessen velem és játsszon a gyerekekkel. Ilyenkor inkább szeretne lemenni a pinyóba a számítógépéhez vagy csak ülni a TV előtt és bambulni, ilyenkor mindent cseszegetésnek vesz.
Ja és már a 4 éves fiam szerint is túl sokat beszélek, mert sokszor rám szól "Anya, ... most ne mondjál semmit" :))
Talán nem is az a baj, hogy túl sokat beszélek, hanem, hogy rosszkor.
Igen, hidd el, az! :) Én erről a szokásomról azért igyekeztem leszokni, mert nagyon idegesítette a barátomat ("Ne szidd akit szeretek! >.<").
Kiábrándító, mert ha egy kapcsolatban harmóniát akar az ember, akkor önmagával is meg kell barátkoznia. Ha viszont túl sokáig csinálod ezt, sokáig fogod taszítani magadtól a fiúkat és nehezebb is lesz erről átszoknod. Tapasztalat. :\
Amúgy meg köszi a kérdésed, csak ámultam-bámultam a válaszokon és akkor próbálok majd én is változtatni, mert sajnos nőből (vagy miből) vagyok, és a génjeimben lehet a hiba. ^^"
Rám a párom pl mindig azt mondja, hogy szerinte le se szarom hogy hogy néz ki (rendszeresen mozog és testépít, de könyörgöm, nem azért szerettem meg mert hogy néz ki), meg hogy hisztis vagyok, fennakadok minden hülyeségen és néha féltékenykedem.
Szal sok sikert :)
http://www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM
L/18
ami engem még idegesít némelyik lányban, hogy -ismétlem- némelyik jogot kovácsol abból, hogy lány. vagy nő... nevezzük bár minek.
nem egy csajtól hallottam már, hogy "nő vagyok, nekem ezt szabad".
ez elég szomorú.. de jó tudni, hogy vannak rendes csajok is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!