Fiúk! Számotokra mi a legidegesítőbb női rossz szokás, viselkedés?
engem nem erdekel a duzzgas, feltekenykedes, sertodesek, ugy vagyok vele, hogy majd kiheverik...
persze mindennel egyet ertek.
engem viszont egyetlen dolog akaszt ki, de az nagyon. meghozza amikor meg akarjak szabni, hogy mit tehetek, kivel, mikor hogyan. meg az idomet is egy no akarja beosztani.. illetve nem egy, hanem az osszes a kornyezetemben, mert mindegyik jobban tudja (legalabbis ugy velik), hogy mi a jo nekem. ez kiborit.
kedves kerdezo: Te ugye a noi nemhez tartozol ha nem tevedek?
Ez előzőekkel szinte mindig ugyanaz a probléma volt..
ba akarta osztani az időmet, mindig mindent jobban tudott meg hasonlók... De most jót fogtam ki nincs semmi idegesítő benne :)
Minden barátnője hülye p., és órákig képes velük mobilon gagyogni, tök értelmetlen kérdésekről, illetve nem is igen lehet témát mondani, csak beszél-beszél....
akkor aztán sem gyerek, 2, 4, sem férj, (én), de az én szobámban nyomja a telcsit, és ráadásol föl alá mászkál közben. Megőrjít!
Ha meg anyja hívja...igen anyu, persze anyu, nem ez a gond, hanem hogy komolyan is veszi a boszorkányt aki így belefolyik az életünkbe.
Meg ha megyünk valahova, egy teljes napig cuccol, aztán úgy cipelem haza, hogy a csomagok 60%-a "szüz".
KOmolyan, ezért nem vettem nagyobb autót, mert megjelent előttem,(képzeletben) ahogyan azt is telepakolja...pedig volt egy jó lehetőség, és hagytam menni.
Szóval sík hülye, de okosnak hiszi magát és EZ idegesít.
ejjha :D csak most volt időm visszaolvasgatni
igen, nő vagyok, vagyis inkább lány (16) :D
köszönöm mindenkinek, nagyon érdekesek :D akkor ezekre majd ügyelek, ha úgy adódik, hogy lesz barátom ;)
Foci meccs közben folyamatosan beszél hozzám...:@:D:P
uuutttááállommm aaazzzzzzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!