Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk! Számotokra mi a legidege...

Fiúk! Számotokra mi a legidegesítőbb női rossz szokás, viselkedés?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 23:15
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
50%
Glaslo, tudod én is, mint nő mihamarabb ki szeretek menni a fürdőbe. Ha nem tenném, akkor a lepedőnk pár nap után elég csúfosan nézne ki. Hiszen ami bement, annak ki is kell folynia...
2011. márc. 23. 09:51
 12/28 Janek19 válasza:
33%
Amikor pl. vagy 100x megkérdezik hogy: ugye meg fogod csinálni amire kértelek.. de inkább semmi lenézés. A nők a mi testünk fele. Kiegészítenek ha tetszik ha nem!
2011. márc. 23. 15:43
 13/28 anonim válasza:
74%
Nyávogás, nagyképűsködés,...stb.
2011. márc. 23. 17:51
 14/28 anonim ***** válasza:
85%

engem nem erdekel a duzzgas, feltekenykedes, sertodesek, ugy vagyok vele, hogy majd kiheverik...

persze mindennel egyet ertek.

engem viszont egyetlen dolog akaszt ki, de az nagyon. meghozza amikor meg akarjak szabni, hogy mit tehetek, kivel, mikor hogyan. meg az idomet is egy no akarja beosztani.. illetve nem egy, hanem az osszes a kornyezetemben, mert mindegyik jobban tudja (legalabbis ugy velik), hogy mi a jo nekem. ez kiborit.

kedves kerdezo: Te ugye a noi nemhez tartozol ha nem tevedek?

2011. márc. 24. 14:24
 15/28 anonim válasza:
64%
Kedves 9:11 - ha esetleg óvszert használnál talán nejed nem azonnal csöpögne/viszketne a fürdőszobáig...
2011. márc. 24. 14:55
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez előzőekkel szinte mindig ugyanaz a probléma volt..

ba akarta osztani az időmet, mindig mindent jobban tudott meg hasonlók... De most jót fogtam ki nincs semmi idegesítő benne :)

2011. márc. 24. 15:16
 17/28 anonim ***** válasza:
79%

Minden barátnője hülye p., és órákig képes velük mobilon gagyogni, tök értelmetlen kérdésekről, illetve nem is igen lehet témát mondani, csak beszél-beszél....

akkor aztán sem gyerek, 2, 4, sem férj, (én), de az én szobámban nyomja a telcsit, és ráadásol föl alá mászkál közben. Megőrjít!

Ha meg anyja hívja...igen anyu, persze anyu, nem ez a gond, hanem hogy komolyan is veszi a boszorkányt aki így belefolyik az életünkbe.

Meg ha megyünk valahova, egy teljes napig cuccol, aztán úgy cipelem haza, hogy a csomagok 60%-a "szüz".

KOmolyan, ezért nem vettem nagyobb autót, mert megjelent előttem,(képzeletben) ahogyan azt is telepakolja...pedig volt egy jó lehetőség, és hagytam menni.

Szóval sík hülye, de okosnak hiszi magát és EZ idegesít.

2011. márc. 25. 04:06
 18/28 anonim válasza:
100%
én azt nem szeretem,ha egy lány bizonytalan,vagyis nem tudja hogy mit akar.Amikor nem tudja eldönteni hogy pl. járjak-e vele vagy sem?
2011. márc. 25. 11:11
 19/28 A kérdező kommentje:

ejjha :D csak most volt időm visszaolvasgatni

igen, nő vagyok, vagyis inkább lány (16) :D

köszönöm mindenkinek, nagyon érdekesek :D akkor ezekre majd ügyelek, ha úgy adódik, hogy lesz barátom ;)

2011. márc. 25. 22:54
 20/28 anonim válasza:

Foci meccs közben folyamatosan beszél hozzám...:@:D:P

uuutttááállommm aaazzzzzzt

2011. márc. 26. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!