Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez csak velem van így?

Ez csak velem van így?

Figyelt kérdés

rájöttem hogy nincs egyetlen igazi barátom sem.

nm azért mert nm fogadnak el, nm akarok "nagyképünek" tűnni de nm vagyok az "kretén" tipus ( nm akarok senkit megbántani v lekezelni de nm tudom máshogy elmondani :)) )

pasim is volt de vele is most szakítottam , nm vagyok egyedül mert járnának vlem sokan meg vannak "barátaim" de vhogy mégis olyan fura..

2011. márc. 20. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
NEM
2011. márc. 20. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. márc. 20. 19:51
 3/9 anonim válasza:

Nekem sincs sajnos igazi barátom :( kb 2-3évig volt, de rájöttem hogy ő sem az, és már nem is igazán beszélünk, iskolában csak iskolai barátnőim vannak, de velük nagyon jól megvagyok, de azért mégsem az az igazi barátság....

Talán az egyik fiúbarátomat mondhatom igazi barátnak, nagyon jól elvagyunk amikor együtt vagyunk és mindent megbeszélünk :) csak neki néha más sokkal fontosabb, szóval azért valamikor benne sem bízhatok (meg nagyon pletykás is :D) de nagyon szeretem ettől függetlenül minden barátomat, csak néha úgy vágyom egy-két lányra, akikkel néha csapunk valami lányos estét, utána egymásnál alszunk és még ott is reggelig beszélgetünk, vagy valami hasonló...

17/L

2011. márc. 20. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Detto ez van velem... 16L
2011. márc. 20. 19:55
 5/9 A kérdező kommentje:
16 vok
2011. márc. 20. 19:57
 6/9 anonim válasza:
Detto :S
2011. márc. 20. 19:59
 7/9 anonim válasza:
En 33 vagyok es nekem sincs. Van a sogornom akinek mindent elmondhatok, anyosom, es a ferjem, de hat o fiu...nem is igen hianyzik.
2011. márc. 20. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
15/f Velem is ígyvan
2011. márc. 21. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért ne add fel! Ne légy EMO-s! :DD
2011. márc. 25. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!