Írsz naplót?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen gyakran írsz bele?2009. febr. 23. 14:01
21/25 anonim válasza:
Nem. Félek, hogy valaki elolvassa.
22/25 anonim válasza:
Sokáig írtam, végül egészen a hülye napló rabszolgája lettem, egy évben írtam bele vagy 1000 (gépelt) oldalt. Azóta már nincs naplóm, csak jegyzetfüzetem, szerencsére.
23/25 anonim válasza:
igen mar 9 es fel eves korom ota es mar 25 eves vagyok es meg fiu is
24/25 anonim válasza:
Hát én írtam 4-5 éve...még "gyerek" voltam...sok sok jó dolog volt benne...az első csók...amikor rossz kedvem volt elővettem és írtam.Megismertem a mostani barátomat...és kidobtam.Már nagyon bánom mert jó lenne elővenni és olvasgatni.De asszem hamarosan elkezdek megint egyet.
25/25 anonim válasza:
Sya! Én 18éves csaj vagyok és 4éve minden nap írók naplót:) Nekem használ abban, hogy kiadjam magamból azokat a dolgokat amiket nem merek másnak bevallani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!