Írsz naplót?
Kisebb nagyobb megszakításokkal már 6 éve írom.
Jó néha visszaolvasni, látni , hogy mennyit fejlődtem , hogy éppen mi izgatott, hogy nem láttam előre dolgokat stb... poén :D
iiigeeeen!!!! már 31 éves vagyok, és még mindig!!!
és nagyon meglepő tud lenni, mikor visszaolvasod a 10-15 évvel azelőtti éned.. rengeteg dolgot megértesz utolag, amit enélkül sosem értenél meg.. ki miért volt olyan hozzád, amilyen.. magad is kivülről látod, igy nemcsak azt érzed, h neked h esik az v ez, hanem igy azt is látod, másnak mit okozol a viselkedéseddel.
szerintem elengedhetetlen, h levezesd az életed. csodás dolog 30évesen visszaolvasni, h milyen is voltam!!!!!!!!!milyen lépcsőket másztam meg, milyen érzelmekkel...
és a kezembe fogom az egész életem, minden részét leirva a füzetbe.. csodás dolog!
az irás változó, van, h naponta, de van, h hetente, de akkor pótolva. szóval vagy legyen benne minden, vagy ne is irjuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!