Naplót írsz? Vagy van blogod?
Figyelt kérdés
Meglepődve tapasztalom, hogy egyeseknek MILYEN különös életük van...A webes naplókról beszélek most éppen...2009. okt. 10. 07:54
1/10 anonim válasza:
Én nalót írok,valószínű azon is meglepődne a legtöbb ember :D Blogot nem mernék írni... Majd halálom után kiadattatom nyomtatásban,és az unokáim meggazdagodhatnak belőle :D
2/10 anonim válasza:
Lol.
Én valamikor régebben írtam naplót... Hát, nem volt túl érdekes, de azért történt velem néhány dolog. De aztán egyre kevesebbet írtam bele, és a végén teljesen abbahagytam.
3/10 anonim válasza:
Egyiket se írok. Igaz, van egy blogom, de nem írom le ami aznap velem történt.
4/10 anonim válasza:
Aki blogot ír, annak általában nincs normális élete. Ez tény
6/10 anonim válasza:
Én is Twitterezem, de nem nagyon írok személyes dolgokat. Max. ilyeneket, hogy most értem haza vagy hogy milyen volt a mozi pl., de semmi komolyabb, mondjuk a Twitter az erre való.
7/10 anonim válasza:
Én 12éve írok naplót és nagyon jó dolog. Legelső válaszoló osztom a véleményedet:D
Szal mi gazdagok leszünk:)
L/22
8/10 anonim válasza:
:D:D én amúgy 18/L vagyok és 7 éve írok naplót :) (első vagyok)
9/10 anonim válasza:
Blogot írok, de inkább csak szórakozásból. A személyes dolgaimat meg ködösen fogalmazom meg, hogy csak az ismerőseim értsék meg. :D Jó, ha kiírod magadból a dolgaid szerintem.. Valamilyen szinten.
10/10 anonim válasza:
www.dewfall-cseppke.blogspot.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!