Hogy írsz naplót? ( lent a lényeg : )
Figyelt kérdés
Dátumot elejére, végére? Megszólítod? :D Vagy csak egyszerűen leírod? Én ugy szoktom, hogy Kedves Naplóm!és a végére a dátum. :D2009. okt. 10. 21:16
1/11 anonim válasza:
én úgy kezdem,hogy "nah,szóval ma...."dátumot pedig mostanában nem irok,mert a teveclubon irom a naplóm. Pedig nem kéne :(
2/11 anonim válasza:
Én régebben, amikor írtam, így kezdtem:
Kedves Naplóm! Dátum
3/11 anonim válasza:
Elejére dátum, aztán a következő sorba kezdem a bejegyzést. Nem szólítom meg, mégis úgy írom a szöveget, mintha valakinek éppen mesélném, mert általában a fejemben is így szoktam megfogalmazni a gondolataimat, mintha éppen az egyik barátomnak mesélnék. :D
4/11 anonim válasza:
én nem fogalmazok mondatokat, csak egy-egy kulcsszót írok le.
5/11 anonim válasza:
dátumot nem mindig irok, de ah igen, akkor az elejére.
és nem irok ilyeneket, hogy kedves naplóm , ez szerintem hülyeség, mert nem a naplómmal beszélgetek, az csak egy füzet..
6/11 anonim válasza:
Én felírom a dátumot, meg a napot, és kezdem írni :) Inkább a gondolataimat, mintsem a napom.
7/11 anonim válasza:
Én felülre középre felírom, h pl "2010. június 7.,szerda" néha még az időt is odaírom, ha fontosnak tartom, hogy pl "13:08" és aztán alá elkezdem írni a cuccot :) Nem szólítom meg, de amikor a "Napló" szót leírom, az mindig nagy kezdőbetűs nekem :)
8/11 anonim válasza:
Én mindig így kezdem az írást: (Ez csak egy példa lesz)
2010. december 22. | szerda 16:22
Kedves Naplóm!
...
És akkor írom hogy mi volt aznap. :)
9/11 anonim válasza:
Nekem fel van irva az hogy Date . . meg hogy No . és a Datehoz irom a dátumot a No hoz meg a címet mert 10 évesen ennyi eszem van! Szval Date . . No .
Kedves Naplóm!
...
10/11 anonim válasza:
fekete kis könyvecském van, amire rá van írva, hogy Diary, tehát kifejezetten erre használható, és minden lap tetején egy olyan, hogy Date és M T W Th F S S és át szoktam húzni az illető nap betűjét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!