Hogyan tudnam elviselhetobbe tenni a hetkoznapokat?
Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok es ez az utolso evem ebben a suliban uttana uj suli,uj emberek,uj elet.Mar nagyon varom hogy itthagyak magam mogott mindent es uj eletet kezdjek.Itt mar nem erzem jol magam,ugy erzem mindenki utal(kiveve nehany barat)rajtam rohog mindenki.Ez csak ebben az evben lett igy eddig joban voltam szinte mindenkivel,de most akivel joban is voltam mindenki el van foglalva a maga gondjaval egyedul erezem magam.Lehetne valamit tenni hogy valahogy elviselhetobbe tegyem ezt az egeszet?2009. febr. 22. 20:26
1/3 anonim válasza:
Én idén kezdtem a közepet, jobb lett a társaság az biztos, csak a tanulás rossz.
2/3 anonim válasza:
Szerintem amint sütni fog a nap jobb kedvre derülsz:)
Addig is mért nem jársz el valami szakkörre,ismerkedj!!!
Programozd be a napodat!ÉS ne foglakozz azokkal akik nem szeretnek!De tudod,mindig lesznek olyanok akik majd nem bírnak téged és talán megprobálnak kikészíteni.De ha nem hagyod magad abba hadják.HA jobban áll a dolgokhoz,mosolyogsz,beszélgetsz akkor lehet hogy ujra jóan lesztek.VAgy menj oda és kérdezd meg tőlük hogy mi a bajuk veled,mert lehet hogy változtatnod kellene.
3/3 anonim válasza:
olvass, tanulj olyan dologról ami érdekel is. kezdj el valami hobbit (nem az msnezés az nem hobbi),
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!