Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Önbizalomhiány? : S. -lent-

Önbizalomhiány? : S. -lent-

Figyelt kérdés

Én nem tartom magam csúnyának,inkább átlagosnak,de vannak jobb napjaim,amikor kifejezetten szépnek találom magam.De ezen a héten is kimentünk a parkba a barátnőimmel és találkoztunk egy fiúval.Neki megtetszett az egyik barátnőm,a másik fiúnak meg a másik barátnőm(remélem érthető),én meg ki voltam hagyva mindenből.Velem az van,hogy amikor megismernek és megtudják,hogy milyen vagyok 'belsőleg',akkor jobban megkedvelnek,mint a többi lányt.De pl.ezek a fiúk is első találkozás után döntötték el és nem ez az első példa,hogy aki nem ismer,annak soha nem tetszem,vagyis..még senki sem mondta.Teljesen 'elveszi' még a maradék önbizalmamat is(így sincs sok),pedig nem tartom magam egy bányarémnek,sőt..(és most tényleg nem nagyképűségből mondom,egyáltalán nem vagyok olyan).Mit tehetnék?:S.

16/L

2011. márc. 18. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom milyen stílusúak a barátnőid, de minden ember külsőre ítél először, csak mondja hogy ez helytelen mert tudja hogy ez az elvárt vélemény. Nincs az arcodra írva hogy "belsőre ismerj meg mert megkedvelsz". Ha valaki bizonytalan az kívülről is látszik. Talán ez is lehet az oka.
2011. márc. 18. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
én is pont így vagyok ezekkel a dolgokkal!nincs kedved beszélgetni...:)
2011. márc. 20. 18:58
 3/6 anonim válasza:
93%

Legyen több önbizalmad.Mindenki először külsőre ítél meg,ezért már az első találkozásnál beszélj úgy,mintha már régebb óta ismernétek egymást:)) ezzel megismer belsőleg is vmennyire és nyitottabb lesz feléd.A másik tanácsom pedig ne akarj megváltozni ha vki ezt kérné tőled,hidd el lesz olyan fiú aki saját magadért fog szeretni,csak várni kell rá :))

16/L

2011. márc. 20. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Nézd egyszerü a dolog nagyon! Ha sorba álitanának 10 fiút vegyesen,és abból a 10-böl csak "1" tettszene meg akkor a többi 9-nek hiába volna aranyból a lelke,az min változtatna? Ez mindenkinél egyformán van,elsönek megfog benne v mi,nem tudod hogy mi,talán a kisugárzása,vagy az arca,esetleg mert visszábhuzodó,bár a mai fiatalok nem erre mennek,a mai fiúknak szerintem ez kifejezetten visszataszitó,de én pl. ha választani lehetne egy vagány csaj és egy visszábhuzodó közt akkor az útobbit választanám..Mert én kihivást látok megismerni őt hogy miért olyan amilyen,és szeretek is lelkizni,szóval ennyi röviden..
2011. ápr. 1. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem sincs túl sok önbizalma,én is sokszor vagyok úgy,hogy egyik nap átlagosnak tartom magam,máskor meg kifejezetten szépnek!

Add mindig saját magad,ne akarj megváltozni,mert Te ilyen vagy,ilyennek születtél,ilyennek kell elfogadni!

Meglátod,előbb utóbb összejössz egy sráccal,aki a belső tulajdonságaidért fog szeretni! :D

13/F

2011. ápr. 2. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:
90%

Mégis, mit akarsz tenni? Megesik, hogy nem mindenkinek tetszel, nem tragédia, attól még lehetsz szép is, kedves is, és minden egyéb.

Különben rájöttem arra, hogyha azt mondogatom magamnak, hogy nem is vagyok szép, meg hogy nem néz meg senki, csak én képzelem be, attól nem lesz senkinek se jobb. :D Szeresd magad bátran!

2011. ápr. 2. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!