Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretnék kicsit "vagányabb"...

Szeretnék kicsit "vagányabb" lenni. Ötletek?

Figyelt kérdés

Szóval meguntam már hogy mindenki a szende, ártatlan, jó kislányt látja meg bennem először. Már szinte emiatt én is mindig ilyennek érzem magam egész nap, egy gyenge kislánynak. Így nem érzem jól magam a bőrömben. Mert végül is nem vagyok ilyen, úgy érzem jobban érezném magam, ha például kicsit lazább, "keményebb" lennék. Ezért arra határoztam el magam hogy "vagányabb" leszek. Én úgy gondolom hogy ennek először is külsőleg kell megmutatkoznia, hogy meg legyen a belső megelégedés.

Én arra kérlek titeket, hogy adjatok ötleteket vagy írjatok véleményt ebben a témában.

A válaszokat köszönöm!

15/L

2011. márc. 16. 20:24
1 2
 11/16 anonim válasza:
legyél vicces és próbálj meg magabiztos lenni. találd meg a stílusodat. legyél barátságos másokhoz. ne nézz le senkit. a hajad és a sminked legyen tök egyedi. ne feledd, az r**adtul nem vagány, ha bunkó vagy, leiszod magad vagy minden fiúnal beleülsz az ölébe.
2011. márc. 19. 17:22
 12/16 A kérdező kommentje:

"Szerintem a vagányságod legjobban a pop-rock, punk-rock zenében, rajzolásban vagy küzdősportokban tudod értelmesen és hasznosan kibontakoztattni ;)"

Igen, pont ezekre gondoltam én is. Köszönöm. :)

Neked is köszönöm utolsó, megfogadom a tanácsokat.

2011. márc. 19. 17:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Vagyis most már utolsó előtti. :D De azért neked is köszönöm utolsó! :D
2011. márc. 19. 17:32
 14/16 folker válasza:

Szia! Ha még aktuális a kérdés és nem lettél vérengző oroszlán, akkor lenne pár gondolatom... :)

A gyengeségre nincs más "gyógymód" mint a mozgás. Valamit kezdj el mozogni, nem kell feltétlenül valami komoly sportra gondolni és nem is kell profi szinten űzni valamit. Elég ha napi szinten sétálsz vagy futsz, ami csak jólesik. Jobban fogod magad érezni a bőrödben, elhiheted.

Azzal nem értek egyet (saját tapasztalatból), hogy a változásnak kívülről kell kezdődnie. Nyilván jót tesz a külső változás is, nem mondom, hogy nem fontos, de ha vagány és kemény akarsz lenni és csak külsőleg válsz azzá bármikor megtörnek. :) Meg az amúgy is látszik ha a szemedbe néz az ember, lejön az egész mozgásodból, a hangodból, reakcióidból meg ilyesmi...

Szerintem a célod ne a keménység legyen hanem a határozottság. Ha tudod, hogy ki vagy, mit akarsz elérni az életben az elég keménnyé tesz. Egyből jönnek az ötletek, határozottabbá válsz, tudod mi az amire szükséged van és mi az amire nincs, tudsz nemet mondani, stb...

Ha csak lazább, vagányabb szeretnél lenni és ebből indulsz ki akkor kialakulhat egy bizonyítási kényszerhelyzet és az nem jó. Az nem Te leszel. :)

2012. jún. 23. 02:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! :) Nem, nem lettem vérengző oroszlán. :D Amikor kiraktam régen a kérdést tényleg abból akartam kiindulni hogy vagány, laza legyek. De tisztában vagyok már azzal hogy ez kényszert teremt bennem. Úgy érzem azóta változtam és azt is érzem hogy jó irányba. Bár még a határozottságomon lehet mit fejleszteni. :) És fura belegondolni abba hogy akkor 15 voltam most meg már 17. Csak pár év és már másképp gondolkozok bizonyos dolgokban.
2012. jún. 23. 11:54
 16/16 folker válasza:

De jó, örülök! :)

Én is meglepődtem azon, hogy mennyit változik az ember - persze vannak reménytelen kivételek. :) :p

Sokszor csak úgy megtörténik és csak néz az ember, hogy most mi van? :) Persze a tapasztalatok, a vágyak, a problémák, stb. dolgoznak bennünk tudat alatt aztán egyszer csak beérnek és velük együtt mi is.

Én 35 éves vagyok, férfi és néha béna, határozatlan vagy gyenge, néha pedig egyszerűen semmi nem jut eszembe mikor kellene. Úgyhogy csak lazán... :D

2012. jún. 23. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!