Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudják az emberek,...

Miért nem tudják az emberek, hogy mit ajándékozzanak? Szerintetek ezek az ötletek hasznosak?

Figyelt kérdés

- saját készítésű süti szép díszdobozban

- egy saját kezűleg feldíszített cserép és bele valami növényke

- könyv, sok képpel

- fényképalbum

- egy szép napló ami kulccsal zárható

- laptoppárna

- film

- CD

- koncertjegy

2010. dec. 11. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Az emberek azért nem tudják, mit ajándékozzanak, mert magasról tesznek a másikra. Aki figyel a szeretteire, az pontosan tudja, mit adjon nekik. Az általad írt ötletek tipikusan a "nincs ötletem, de valamit mégis kéne adni" kategória, kivéve persze ha tudod, hogy az illetőnek minden vágya saját készítésű sütit kapni szép díszdobozban. Én mondjuk ilyen embert nem ismerek.
2010. dec. 11. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a süti jó ötlet :D Olyan kis egyszerű, persze nem annak, aki mondjuk fogyózik... és még egy szép doboza is lesz, miután elfogyott a süti. Pl. gyertyát ajándékozni szerintem nem jó, mert az emberek azt minden évben biztosan kapnak, már be sem fér a lakásba, de azért nagyon sokan ajándékozzák, mert egyszerű, hangulatos, és sok féle van belőle. Én csokit sem szeretek adni, mert az elfogy, és soha nem fog rá emlékezni. Én oylan ajándékot próbálok adni, ami tetszik annak is, akinek adom, de mégis eszébe jutok róla :)
2010. dec. 11. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!