Mért van az, hogy az elején még 100%-ban hasznosak a válaszaim, aztán mostmár, csak 43%-ban és amik idáig 100%-ban hasznosak voltak mostmár azok is visszamenőlegesen le lettek húzva!? Aki érti ezt! Írjon légyszi!
Nem kellene ezzel a pontozással foglalkozni.
Szerintem semmi értelme.
Úgy lehetne igazán eldönteni, hogy hasznos e a válaszod, ha csak akérdező pontozhatná a válaszokat.Szerintem legalábbis.
Így meg ahány ember annyi vélemény.semmi tétje..
Szerintem sem fontos a %. Én is mindig segítő szándékkal írom le a tapasztalataimat, általam helyesnek vélt válaszokat, de ha a "tömeg" ezzel nem ért egyet, akkor én vagyok a hülye, mert nem vagyok birka, mint ők...
Szóval ne törődj vele! :) Akinek szüksége van rá és megvan a hozzá való esze, %-tól függetlenül meg fogja fogadni a véleményed/tanácsod/válaszod. Nem ezen múlik! :)
Szép napot!
mert nem maga a válasznak van százalékos értéke, hanem a TE válaszaidnak.
pl ha egyszer hülyeséget írok, lepontoznak, egyszer jót, akkor fel, tehát összevetve 50%-ot érnek a válaszaim, mert hol jót mondok, hol rosszat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!