Szeretnék kicsit "vagányabb" lenni. Ötletek?
Szóval meguntam már hogy mindenki a szende, ártatlan, jó kislányt látja meg bennem először. Már szinte emiatt én is mindig ilyennek érzem magam egész nap, egy gyenge kislánynak. Így nem érzem jól magam a bőrömben. Mert végül is nem vagyok ilyen, úgy érzem jobban érezném magam, ha például kicsit lazább, "keményebb" lennék. Ezért arra határoztam el magam hogy "vagányabb" leszek. Én úgy gondolom hogy ennek először is külsőleg kell megmutatkoznia, hogy meg legyen a belső megelégedés.
Én arra kérlek titeket, hogy adjatok ötleteket vagy írjatok véleményt ebben a témában.
A válaszokat köszönöm!
15/L
171 cm és 52 kg vagyok. Mit írhatnék még?...
igazából amikor otthon vagyok, vagy egyedül, akkor elő jön ez az igazi énem, ami nem a szende kislány. Csak valamiért annyira rám ragadt ez, hogy már szinte "elhittem"... Pedig nem érzem magam annak. Szeretnék már kitörni.
Igaza van az utolsónak, én csak arra kérlek, hogy ne vidd ezt túlzásba. Nincsen szükségünk egy újabb tucat-tinire.
Ergo:
Nem attól leszel vagány, hogy márkás és divatos (csőgatya, converscipő és társai) ruhákat hordasz és gátlástalanul beszélsz. Nézz csak körül mifélék vannak a mammutban meg a west endben, engem a hányinger kerülget tőlük. Ugye nem akarsz olyan lenni? Az EMO-t sem ajánlanám, mert a tarka hajaddal és a fekete-rózsaszín cuccokkal csak annyira leszel egyedi, mint az összes többi emós. Szánalmas...
Szerintem a vagányságod legjobban a pop-rock, punk-rock zenében, rajzolásban vagy küzdősportokban tudod értelmesen és hasznosan kibontakoztattni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!