Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretnék kicsit "vagányabb"...

Szeretnék kicsit "vagányabb" lenni. Ötletek?

Figyelt kérdés

Szóval meguntam már hogy mindenki a szende, ártatlan, jó kislányt látja meg bennem először. Már szinte emiatt én is mindig ilyennek érzem magam egész nap, egy gyenge kislánynak. Így nem érzem jól magam a bőrömben. Mert végül is nem vagyok ilyen, úgy érzem jobban érezném magam, ha például kicsit lazább, "keményebb" lennék. Ezért arra határoztam el magam hogy "vagányabb" leszek. Én úgy gondolom hogy ennek először is külsőleg kell megmutatkoznia, hogy meg legyen a belső megelégedés.

Én arra kérlek titeket, hogy adjatok ötleteket vagy írjatok véleményt ebben a témában.

A válaszokat köszönöm!

15/L

2011. márc. 16. 20:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha 160 cm vagy és 90 kg, meg vmi hüle stílussal, és visszafogott, akk nehéz lesz keménynek lenni.. Előbb írd le milyen vagy.
2011. márc. 16. 20:39
 2/16 A kérdező kommentje:

171 cm és 52 kg vagyok. Mit írhatnék még?...

igazából amikor otthon vagyok, vagy egyedül, akkor elő jön ez az igazi énem, ami nem a szende kislány. Csak valamiért annyira rám ragadt ez, hogy már szinte "elhittem"... Pedig nem érzem magam annak. Szeretnék már kitörni.

2011. márc. 16. 20:46
 3/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk az még igaz rám hogy nem valami nagy a fizikai erőm..
2011. márc. 16. 21:00
 4/16 anonim ***** válasza:
57%
lányként jó h nem, mondjuk lehetnél erős, de ezt hagyjuk, am próbálj meg sztem viccelődni, és mindenhez hozzászólni, hátha máskor kikérik a véleményedet bármikor, és más is oda megy hozzád beszélgetni, meg legyél kedves, é barátságos.. 14/F vtam. :D
2011. márc. 16. 21:09
 5/16 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy az vagyok. meg próbálok beszélgetni meg ilyenek. Ennek ellenére még akkor is szende kislánynak érzem magam. A fizikai gyengeségem, abban nyilvánul meg hogy tesin is sok gyakorlatot nem vagyok képes megcsinálni.. :D De ez már egy másik téma.
2011. márc. 16. 21:22
 6/16 anonim ***** válasza:
Akkor gyakorold amit írtam. :)
2011. márc. 16. 21:32
 7/16 anonim ***** válasza:
vágd le a rövidre a hajad. sminkelj erősen. hordj olyan ruhákat, amiket nem mernél felvenni. beszélj hangosabban.
2011. márc. 18. 22:57
 8/16 anonim ***** válasza:

Igaza van az utolsónak, én csak arra kérlek, hogy ne vidd ezt túlzásba. Nincsen szükségünk egy újabb tucat-tinire.

Ergo:

Nem attól leszel vagány, hogy márkás és divatos (csőgatya, converscipő és társai) ruhákat hordasz és gátlástalanul beszélsz. Nézz csak körül mifélék vannak a mammutban meg a west endben, engem a hányinger kerülget tőlük. Ugye nem akarsz olyan lenni? Az EMO-t sem ajánlanám, mert a tarka hajaddal és a fekete-rózsaszín cuccokkal csak annyira leszel egyedi, mint az összes többi emós. Szánalmas...

Szerintem a vagányságod legjobban a pop-rock, punk-rock zenében, rajzolásban vagy küzdősportokban tudod értelmesen és hasznosan kibontakoztattni ;)

2011. márc. 19. 00:22
 9/16 anonim ***** válasza:
adri fesöntől kéne megin rendeltem vmi szaggatott nacit =)))
2011. márc. 19. 14:05
 10/16 anonim válasza:
először próbáld meg úgy megváltoztatni a külsőd, amilyen a te stílusod! de ne legyél tényleg az a tök átlagos sznob p*csa, mert ha szembe jönnek veled az utcán meglesz rólad a véleményük.. legyél egyedi! az egyediségeddel sokkal inkább ki fogsz tűnni. és ha megvan a külső változtatás, jöhet a belső. próbáld meg felvenni az igazi éned, és ne egy szerepbe bújj mikor emberekkel vagy. Legyél önmagad, de egy vagányabb külső már jó indítás :)
2011. márc. 19. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!