Ennyire megvaltoztam? Vagy mi van velem?
Figyelt kérdés
en egy 15 eves lany vok es ugy erzem mostanaban nekem semmi se sikerul,a tanulasban nagyon legyengultem pedig most tanultam a legtobbet,az osztalytarsaim mintha mar nem is birnanok,folyton ba*ogatnak sokszor nagyon tudnek hisztizni meg kiabalni meg minden.Egyre kevesebbet nevetek az iskolaban nem erzem jol magam.Tavaj ez meg telyesen maskepp volt mindenen tudtam rohogni reggeltol estig kepes voltam szorakozni de most nem tudom mi van velem.Miert van ez?Es mert utaltak meg az osztalytarsaim?Hisz nem is adtam okot ra.2009. febr. 19. 16:04
1/4 anonim válasza:
Kamaszodsz és nem veszed észre, hogy kicsit máskép viselkedsz. Ezt az osztálytársaid nagyon érzik és azért nem akarank veled "szóba állni". Ha kicsit idősebb leszel, akkor vissza fogsz "állni" az eredeti "pozíciódba". Magyarázd el nekik, hogy kamaszodsz és nézzék el neked a változást.
2/4 anonim válasza:
Ha azt gondolod,hogy neked semmi sem sem sikerül,úgy is lesz.Ha úgy állsz hozzá ,hogy nem megy akkor nem is akarod igazán a sikert.Az osztálytársaid cseszegetnek? A kamaszok mindíg azt akin fog a cseszegetés,ha lepereg rólad,vagy nevetsz egyet rajta már annyira nem lesz érdekes számukra,válaszolj vissza valami vicceset frappánsat.Egyébként tavaly és teljesen így van helyesen írva már ha nem direkt csináltad.
3/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat!:)bocsi az elirasert!:D
2009. febr. 20. 19:45
4/4 zseska válasza:
Szia. Én kicsit másképp látom,mint az előttem szólók,de lényegében ugyanazt jelenti. Arra nem gondolsz,hogy ők is ugyanazon mennek keresztül,mint te? Ők így próbálják ezt levezetni,máson! És sajna,mindig azon csattan az ostor,aki hagyja! Vágj vissza nekik,ne durván,vagy egyszerűen hagyd ott őket! :) Ez a legidegesítőbb! :)))) Ha valamit szó nélkül hagysz,és nem reagálsz,csak egy gúnyos mosollyal! Ne menj bele vitákba,legyen neked több az eszed! Okos enged..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!