Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Oszinten, mit bantatok meg...

Oszinten, mit bantatok meg leginkabb eddigi eletetekben?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 15:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, utolso most nem tudnal mar tovabb tanulni, nagyon keso van hozza?
2009. febr. 21. 13:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne késő,de baba van,kevés a pénz,szóval egyelőre nem lehet.Próbálom nem feladni,de akkor a suli uán egyből könnyebb lett volna.
2009. febr. 21. 20:22
 13/21 A kérdező kommentje:
Ertem.
2009. febr. 22. 02:09
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy megismertem egy srácot. Nem tudom, volt/van benne jó is, de okozott (és sztem még okozni is fog) pár álmatlan éjszakát...De egyszerűen nem tudom kizárni az életemből! Szóval, azt hiszem eddig ezt bántam meg leginkább...
2009. febr. 22. 22:30
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy vállalkozni kezdtem. Az APEH mindent vitt, mint a maffia.
2009. febr. 27. 15:24
 16/21 A kérdező kommentje:
Utolso, nem mondod! Es van legalabb most munkahelyed, mikor tortent az Apeh-os eset, mostanaban?
2009. febr. 27. 19:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megcsaltam a férjemet. Utána mindent bevallottam neki és szerencsére sikerült túljutnunk ezen a válságon. Habár ő megbocsátott nekem, én még a mai napig nem tudok magamnak. Nem tudom, hogy miért tettem, talán vonzott az ismeretlen. Igaz, hogy azóta már eltelt 2 év, de nincs nap, hogy ne jutna eszembe. A férjem a legcsodálatosabb ember, akit valaha is ismertem, egyszerüen gusztustalan amit vele tettem. Ő soha nem hánytorgatja fel a múltat, de nem is kell. Amíg csak élek, lelkiismeretfurdalásom lesz ez miatt.
2009. márc. 2. 16:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
3 éve volt. Szerencsére már összeszedtem magam anyagilag, de még mindig eszembe jut hogy nem itt tartanák ha akkor nem akarok vállalkozni. Szerintem sokan vagyunk így ezzel ebben az országban :(.
2009. márc. 3. 13:00
 19/21 A kérdező kommentje:
Koszi!
2009. márc. 3. 13:48
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nagyon felek az uj dolgoktol. Legalabbis eddig. Nem merek kiprobalni semmi ujat, ha valaki vegul ravesz, rajovok, hogy tenyleg jo...de magamtol nem megy. Es ezzel nagyon sok mindent kihagytam mar az eletben. Koztuk, volt egy olyan, hogy ruhabemutaton voltunk torokorszagban egy kirandulocsapattal, es egy modell srac (aki mellesleg nagyon jol nezett ki), felhivott a szinpadra, hogy mutassak en is be egy kabatot. Es nem akartam menni, feltem...a melettem ulo lanyt vitte fel a szinpadra helyettem. NAGYON rossz volt, hogy nem mentem, azota is banom a dolgot, mivel kicsi korom ota modell szeretnek lenni, es mikor ott volt a lehetoseg, hogy valamennyire 'lassam', milyen erzes is az...elhalasztottam! :(
2009. márc. 7. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!