Oszinten, mit bantatok meg leginkabb eddigi eletetekben?
Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 15:46
1/21 anonim válasza:
2/21 anonim válasza:
Hogy nem látogattam meg a faterom nagybátyját (fogadott nagyapám) a kórházban, amikor még élt. Utána már késő volt.
3/21 anonim válasza:
Azt hogy elszöktem itthonról. Bár jó is származott belőle, így utólag bánom, hogy nem kértem engedélyt, hogy elmenjek itthonról. (megjegyzem több napig nem voltam itthon) Tudom nem szép dolog, de ez van. Késő bánat.
4/21 anonim válasza:
Hogy elolvastam ezt a kérdést xD és hogy válaszoltam rá...
5/21 anonim válasza:
1szer megcsaltam a mostani barátnőmet (még a kapcsolat elején)akkor még nem tudtam h ennyire szeretem nagyon megbántam nem is mertem neki elmondani :$
6/21 anonim válasza:
régen kavartam 1 nős manussal,aki jól kihasznált
7/21 anonim válasza:
Azt, h régen csak az éppen aktuális mániámról bírtam beszélni, kedvenc filmemről, állatomról stb. Kár volt, hogy nem változtattam korábban ezen.
8/21 anonim válasza:
Azt, hogy saját hibámból elvesztettem egy barátnőmet.
9/21 anonim válasza:
Azt, hogy ez a kérdés már volt párszor. :(
10/21 anonim válasza:
Azt,hogy nem tanultam tovább,amíg tehettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!