Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 11 (lány) évesen öngyilkos?

11 (lány) évesen öngyilkos?

Figyelt kérdés

Apám 4 éve megcsalta Anyukámat 2 nővel.Anya a 2. házassága és az 1.-ből van egy 22 éves lány.Egy dög az a lány:csak akkor keresi fel apát ha pénz kell.Ekkor kap 50.000Ft-ot és kussol 2 hónapig.Aztán megint pénz stb.....Aztán a beteg nagyijától is csak pénzt kér, de cserébe még egy puszit sem kapott a mamánk.

Apa meg csak védi őt,velünk meg mindenért ordít.Van még 2000 más bajom.Fontolgatom az öngyilkosságot.

2011. márc. 6. 12:20
1 2 3
 11/24 crash' válasza:
50%
Azt csinálsz amit akarsz az összes öngyilkos pokolra kerül, szerinted ott jobb lesz?
2011. márc. 12. 01:06
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

miért is ölnéd meg magad?azért hogy NEKED jobb legyen?vagy azért hogy itt jobb legyen?

ha az utóbbi akkor figyelj: Nem miattad vannak gondok az idióta apád miatt meg a pénzkéregető csóró miatt!nekem se valami jófej az apám azt írta emailbe hogy kakikupac(kicsit másképp fogalmazva) vagyok meg hogy az anyi ági nagymamám egy kommunista ...(nem írom le) na de ez most mindegy.....

szóval ha azt akarod hogy ITT a földön megoldódjon a probléma nem fog segíteni a te halálod.

2011. márc. 13. 16:40
 13/24 anonim válasza:
100%
Figyelj kislány ez a gondolat 10-14 éves korig előfordul főleg lányoknál.Nem tudják mi történik körülöttük, azt hiszik csak rájuk veszekednek őt csesztetik,de ez nem így van mad rájössz. :)
2011. márc. 15. 14:37
 14/24 anonim ***** válasza:

Az úgysem mered típusú szövegekre előfordul, hogy valaki aki csak segélykiáltani akart, meg is teszi és meghal. Nem kéne így manipulálni egy 11 éves gyereket.

Gyerekkori depressziód lehet, vagy posztraumás stressz-zavarod.

2011. márc. 19. 11:11
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Emberek, ez a lány még csak 11 éves! Hogy lehet így beszélni egy gyerekkel? Kétségbe van esve. És igen, én pl 12 évesen majdnem öngyilkos lettem, csak anyám épp akkor ért haza. Azóta átértékeltem a dolgokat. Nem szabad semmibe venni az ilyen segélykéréseket. Pszichológiából egyes. Amúgy kedves kérdező, próbálj meg túl lenni ezen, és ne gondolj öngyilkosságra, tényleg nem megoldás, erre később te is rájössz :)
2011. márc. 27. 14:31
 16/24 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm! Azóta jobb :)
2011. márc. 27. 15:52
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Na látod :) és próbáld meg elfoglalni magad :) valami hobbi, vagy sport jót tesz :)
2011. márc. 27. 16:31
 18/24 anonim ***** válasza:
42%
de jól tudja itt mindenki osztani az észt... undorító....UNDORÍTÓ!!!!
2011. ápr. 5. 00:16
 19/24 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt a könyvet ***** boltban is megvehető nem drága,ha a monitor nagyon bántaná a szemed.

Nekem megváltoztatta az életem és azóta kezdek mindent egyre pozitívabban látni.

A könyv pozitív gondolkodásra tanít a pozitív gondolkodás pedig csökkenti a fájdalmat és növeli a sikerek arányát.

A siker pedig további pozitív lelki beállítotságot szül az pedig mégtöbb sikert,de ennek a fordítottja is igaz minél pesszimistább vagy annál sikertelenebb leszel.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 16. 12:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Jujj... Az a 22 éves lány nagyobb barom mint az apja...
2011. jún. 26. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!