11 (lány) évesen öngyilkos?
Apám 4 éve megcsalta Anyukámat 2 nővel.Anya a 2. házassága és az 1.-ből van egy 22 éves lány.Egy dög az a lány:csak akkor keresi fel apát ha pénz kell.Ekkor kap 50.000Ft-ot és kussol 2 hónapig.Aztán megint pénz stb.....Aztán a beteg nagyijától is csak pénzt kér, de cserébe még egy puszit sem kapott a mamánk.
Apa meg csak védi őt,velünk meg mindenért ordít.Van még 2000 más bajom.Fontolgatom az öngyilkosságot.
hová fajult ez a világ... milyen problémái lehetnek egy 11 éves kislánynak, amiért azt hiszi, hogy felesleges tovább élnie? ez egyszerűen szánalmas.
--------------------------------------
a problémákat megoldani kell, nem menekülni előlük.
1: Ha komolyan gondolnád (szerintem) nem írtál volna ide ki egy kérdést.
2: Mit vársz tőlünk, bálaszoloktól, akiknek lehet, hogy még rosszabb a helyzete, mint neked? Bele gondoltál, hogy az embernek vannak nagyobb bajai is? Azt várod, hogy valaki azt mondja Ne öld meg magad! Más meg oké menj fogj egy kést. Szerintem te nem érted az egész életet - és megpróbálhatnád valamivel javítani a helyzetet!
És ahogy előttem is írták, meghalsz miben lenne jobb? Szerintem, ne haragudj, de gyáva vagy, és Nem tudod mit tegyél, azért írtad ki ezt a kérdést. Hát, inkább tanácsot kérhettél volna, nem pedig ezt kéne csinálnod...
és akkor válaszolok az igazi, nagyon fontos kérdésedre: NE ÖLD MEG MAGAD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!