Miért van rám ilyen hatással egy vígjáték? Hogy mulasszam el ezt a rossz érzést?
Figyelt kérdés
Ma megnéztem a barátnőmmel az Igenembert. Nagyon jó volt, tetszett, végig nagyon jól éreztem magam, jók voltak a poénok is meg minden de hazaértem és hirtelen megrohantak az emlékek a volt barátomról és nagyonagyon lehangolódtam, mert azóta nem volt pasim, nem is akartam akik odajöttek hozzám azokat elküldtem, mert nem tudtam túllépni rajta és pár napja megszűnt ez az érzés flörtöltem, jól éreztem magam stb...És most ez a film hidegzuhanyként ért...Azért mert nagyon hasonlított a volt barátomra a főszereplő(nem külsőleg)...:( Mit tegyek?
L/14
2009. febr. 17. 21:31
1/2 anonim válasza:
Még nem vagy túl a szakításon, és az időbe telik. Légy türelmesebb magadhoz, mert erőltetni úgysem fogod tudni a felejtést. Keress olyan időtöltést, ami érdekel, és örömödet leled benne, segít elterelni a figyelmedet, és új ismeretségeket is köthetsz. Idővel elmúlik, kitartás !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!