Melyiket választanád: ha nem lenne lábad és kezed, vagy ha nem lenne szemed?
Figyelt kérdés
2008. febr. 2. 16:26
1/9 anonim válasza:
Hogy ne legyen lábam.
Mert: nincs kedvem átszokni a lábhasználatra, de viszont a tolókocsit már feltalálták, és látni akarok!!! hogy lássam majd a babám amikor mosolyog, és MINDENT lássak!!
3/9 anonim válasza:
Látás nélkül könnyebb élni, mint kéz és láb nélkül. Én azt választanám
4/9 anonim válasza:
Én már rettegek, mikor ezeket a kérdéseket olvasom. Bármelyik megtörténhet velem. JAJJ
5/9 anonim válasza:
Legyen mindkettő. Nem bírnám ki ha nem látnék (most is nehezen bírom, mert baj van az egyik szememmel, szal ezt biztosan tudom), se a végtagjaimat sem akarom elveszíteni...
6/9 anonim válasza:
Mielőtt bármelyiket elveszteném, az ilyen mar....a, kérdést feltevőjét, először se....be rúgnám, majd letörölném a könnyeit, melyet még láttam!
Egy harminc esztendeje mozgássérült.
7/9 anonim válasza:
Ha nem lenne szemem,mert akkor nem látnám a bozalmat,az emberi kinokat,lelki traumákat stb...
De viszont a végtagjaim megmaradnának és Tudnék járni,lenne egy vakvezető kutyám,És magamtól birnék enni.
Nem szorulnék segitségre,viszont akinek nincs végtagjai azokat ápolni kell!!!
Azt meg nem birnám ki, ha a szüleim forgatnának, etetnének,inkább akkor ne legyen szemem.
8/9 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Szem nélkül talán könnyebb lenne. Nem bírnám ki, ha nem érinthetném meg azokat, akiket szeretek. Vagy épp amiket szeretek. De lehet, hogy nagyon nem érdekelne, van-e kezem és lábam, ha holnap arra ébrednék, hogy nem látok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!