Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az ember inkább az, akinek ő...

Az ember inkább az, akinek ő tartja magát, vagy aminek mások tartják őt?

Figyelt kérdés
Bár gondolom, hogy magunkat, csak mi ismerhetjük legmélyebben, de nem láthatjuk az olyan dolgokat, amik egy kívülállónak talán kevésbé kerüli el a figyelmét..
2009. febr. 13. 22:54
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
A legjobb az, ha az 1. Ha te sikeresnek gondolod magad, akkor mások is ezt látják rajtad. De ha pl. mások azt hiszik, hogy meleg vagy (homokos), attól még nem kell tényleg azzá válnod. remélem érted, mire gondolok.
2009. febr. 13. 23:33
 2/10 A kérdező kommentje:
No igen.. de ha már az emberek olyan dolgokat látnak benned, hogy ilyenek feltételeznek, érdemes elgondolkodni, nem..?
2009. febr. 14. 00:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Mások nevében nem beszélek, de én személy szerint le se sz@rom, hogy mások mit gondolnak rólam.
2009. febr. 14. 11:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a kettő együtt adhat egy viszonylag teljes képet.
2009. febr. 14. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Az ember az akinek magát tudja.Mások véleménye nem számít ,mert mások nem ismerik a legmélyebb érzéseidet és gondolataidat felszínes képet alakítanak ki rólad.Egyébként az embernek csak magának kell megfelenie.
2009. febr. 16. 08:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet kontrolálni, a gyengébb jellemek olyanok, amilyennek tartják őt.
2009. febr. 16. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:
az ember nyilván az, aminek ő tartja magát -ez egyértelmű!!- és igyekezz ezt a képet minél inkább kimutatni, amilyen valóban vagy, h mindenki megfelelően megtudhassa, milyen vagy:)
2009. febr. 17. 10:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Dehát én magam számára olyan logikus dolgok szerint cselekszem, azt látják mások is, de nekik teljesen érthetetlnen..:)
2009. febr. 17. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
akkor nyugodtan kérdezz rá, h nem értitek miért igy tettem v másképp gondoljátok? és szépen mondd el h te h látod és miért azt tetted.. minden ember számára saját maga logikus, és mindenki mindent másképp gondol, de igy legalább tiszta lesz a kép. én is ezt éltem át, mint te, de én igy változtattam ezen. és bejött:D
2009. febr. 18. 08:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Én igyekszem..:) dehát ők is magukat tartják logikusnak..:)
2009. febr. 18. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!