Számítógépfüggő vagyok, hogyan kell leszokni?
Figyelt kérdés
Tudom sokan küzdenek ezzel a problémával, de a legtöbb ember nem is veszi észre.Nem vagyok nagy függő, napi 1-2 óra, hétvégén több. Annyi csak a gáz hogy egy szürke napon ha unatkozom akkor nem tudok leülni olvasni vagy tanulni, a gép jut eszembe, az hogy milyen jó lehet játszani a játékokkal... Engedek, bekapcsolom a gépet, amint elindítom a játékot megunom, de mégis órákat töltök el a gép előtt. Ha nem játék akkor fészbuk meg netezés, az se különb. Segítsetek hogy kell nekikezdeni a leszokásnak! A célom heti 1 óra max. és az se játék(mert szerintem szánalmas is), de tudom hogy nem ilyen egyszerű. Kérlek segítsetek! Köszi 18F2011. febr. 18. 16:56
11/17 anonim válasza:
Ez még nem függőség.
Én vagyok a függő,a napi 10-14 órámmal.
Kort inkább nem is írok :D
12/17 anonim válasza:
Ha fuggo vagy takarodj le innen eloszor XD
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Még segítsen aki tud!
2011. febr. 22. 20:35
14/17 anonim válasza:
Én is függő vagyok.
Egy hétre eltiltottak a géptől és alig hittem el, de kibírtam (telefonomon van zene, úgy hogy az jó).
Aztán már lehetett gépeznem, de úgy döntöttem, hogy megpróbálok leszokni róla. Hazajöttem suliból és nem az volt az első dolgom, hogy leüljek a gép elé hanem, hogy pihenjek aztán pedig a tanulás. És nem is volt olyan iszonyat szörnyű.. Persze este felmásztam a gépre vagy 4 órát de az mi ahhoz képest amit pl hétvégén eltöltök gép előtt.
15/17 anonim válasza:
Na szóval tudom, hogy ez a 4 óra is sok de fokozatosan próbálok egyre kevesebbet gépezni..
16/17 A kérdező kommentje:
Hajrá! :D
2011. febr. 22. 22:04
17/17 anonim válasza:
Egy jó dologról minek leszokni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!