Számítógépfüggő vagyok, hogyan kell leszokni?
Talán egy lányt kellenne találnod, mert amíg valami vagy valaki nem köt le 100%-ban, addig halott dolog.
De ha tényleg olyan nagy problémának érzed, keress meg egy szakorvost.
ez nem fizikai, ez pszichés függőség.
akaraterő kérdése leszokni.
na igen ehhez akaraterő kell , amikor unatkozol ne ülj le gép elé hanem vegyél elő egy könyvet vagy menj el sétálni , bármi csak ne gép
de ezt tényleg csak neked kell akarni
napi 1-2 óra??? az semmi.....nekem volt hogy napi 5-6....xD
nem vagy függő csak unatkozol.
1-2 óra egyáltalán nem sok.
Én van amikor percre pontosan meg tudom mondani, hogy mikor
vécéztem, ettem, ittam, zihanyoztam a ManicTime alapján ami azt figyeli mennyit és mit csinálok a gépen.
Én függő vagyok, Te nem. Nekem a napi 10 óra az meg se kottyan... iszonyat.
Persze van életem, ezt akkor csinálom amikor otthon vagyok, mert egyedül lakom és iszonyat unatkozom. Tény, hogy helyette tanulhatnék is. Hétvégén utazom rokonokhoz, barátnőimhez, party, vagy családi összejövetel...
Még ami vicc hogy én egy percet se játszom a számítógépen...-.- üzleti lehetősége után kutatok, belefeledkezem a sok-sok oldalba, e-mailezek, rendelek, eladok... meg hát vannak még kis profiljaim ennyi a szórakozás. De tény hogy 10 óra az nem túl költséghatékony, és az otthon töltött időmet pont hogy magamra kéne fordítanom, vagy tanulásra, főleg hogy ha bevezetik ezt a fostos felsőoktatási törvényt...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!