Hogyan tudok leszokni? Bövebben lent!
Figyelt kérdés
14 éves vagyok de még mindig plüssel alszok.folyton cikiznek e miatt és szeretnék leszokni de nemtudom hogy ályak neki. szoval iesmi modszerekeet szeretnék megtudni.2011. febr. 27. 12:42
1/7 anonim válasza:
Mi az, hogy nem tudod, hogy állj neki? Egyszerűen ne tedd be az ágyba.:D
2/7 anonim válasza:
Ezt a kérdést minden hónapban 2x felteszik. Sztem fake.
Nah de ha mégsem, akkor meg összeszeded a plüsseidet egy dobozba és felviszed a padlásra, és elmész aludni. Ennyi.
3/7 A kérdező kommentje:
az emeleten lakok :D és most nemrég regiztem ide
2011. febr. 27. 18:35
4/7 anonim válasza:
Hát akkor sok embernek van ez a problémája.. :D
Akkor vidd el valahova, add be valamilyen jótékonysági intézménynek, dobd ki, tökmind1, csak szabadulj meg tőle, így nem tudsz majd azzal aludni.
5/7 A kérdező kommentje:
könyebb mondani mint megtenni!
2011. febr. 28. 14:13
6/7 anonim válasza:
és ki az a nagyon okos ember, aki ezzel cikiz téged? egyáltalán ki a f.ranc látja, hogy te este mivel alszol? sztem akinek az az elfoglaltsága, hogy a te alvási szokásaidat cikizi ki egy r.hadt szánalmas ember lehet.
7/7 A kérdező kommentje:
egyik haverom cikiz veled de szerintem csak azér mer öszevesztünk egy lányon
2011. márc. 2. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!