Mit kéne tenni hogy ne "pazaroljuk" el a gyerekkorunkat?
Figyelt kérdés
csak mert annyian írják az oldalon,hogy "ohh ha gyerek lehetnék" meghogy "mennyi időt elpazaroltam az életemből" meghogy "mindent másképpen csinálnék ha.." stb..
ha ezek akik írják ujra gyerekek (vagyis inkább tizenévesek 14-15...-18) évesek lehetnének mit tennének másképp,hogy utána ne mondják h elpazarolták a gyerekkorukat?
2009. febr. 12. 13:35
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy a gyerekkorukat pazarolták el. Én pl. sajnos a felnőttkoromat.
2/5 anonim válasza:
Akkor te biztos tini vagy. Nem pazarlásnak mondanám én, de lenne egy-két dolog amire jobban odafigyelnék. Például arra hogy nem él mindenki örökké. Többet lennék szüleimmel, nagyszüleimmel, annyi kérdésem lenne... de már nem tehetem fel, nem ölelhetem meg. Gyerekként az embernek természetes h minden körülötte forog, de dolgok változnak. Amikor már neked kell előteremteni a villanyra valót, amikor dolgoznod kell hogy el tudd tartani a gyerekeid, amikor nem jut már hobbira idő annyi, amikor a bárányhimlős gyereked miatt kell lemondani egy régóta várt utazást....stb. Felnőttnek sem rossz lenni, de élvezd ki h most csak tanulnod kell és az a legnagyobb problémád hol veszel Sziget jegyet....
3/5 anonim válasza:
Én nem érzem úgy, hogy elpazaroltam a tinikoromat, de mai fejjel sok mindent másként csinálnék. Én akkor kezdtem el oldódni, mikor bekerültem az egyetemre és akkor lettek igazi barátaim. A gimiben meg általánosban nagyrészt egyedül voltam és állandóan tanultam. Most látom, hogy egy gyereknek nem ebből kellene, hogy álljon az élete és nem is kifizetődő, hogy egyik magánóráról a másikra szaladsz. Most, hogy nyitottabb vagyok az emberekre, jobban ki tudnám használni tiniként a szabadidőm. Talán ezért mondják sokan, hogy elpazarolták az idejüket...mai fejjel más dolgokat tennének, de persze ezt tiniként az ember nem tudja, szóval az a jó, amit csinálsz, ha örömödet leled benne.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi..
deazér kár h azok nem írnak akik a fenti mondatokat mondták....demindegy...
2009. febr. 13. 22:18
5/5 anonim válasza:
Én szoktam ezt mondani....és valóban rengeteg dolgot másképp tennék!! De vmiért minden segített abban h olyan legyek mint most.De sajnos túl sokáig voltam szürke kisegér akin mindenki átnézett...a talpamra kellett volna állnom előbb!De már mind1! :'(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!