Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálok középsuilba járni mit...

Utálok középsuilba járni mit tegyek?

Figyelt kérdés

most is itthon vagyok ma is lógtam... nem tudom miért utálok oda járni pedig nincs gond az osztályban senkivel az jó... vannak haverjaim szinte mindenki de mégis regegl olyan undorral kelek fel... akárhova mennék csak oda nem

és ezt ponnt nem értem mert általánosba szerettem járni

nem szeretem az infot olyan szakon vagyok de anyumék nem engedik hogy váltsak (már 9. be volt suli váltásom)

nekem van 1 konkrét szakma amit szeretnék tanulni de a szüleim nem engedik azt mondják hogy kell érettségi meg értem őket de akkor is... csak miattuk járok be egyébként ha ők nem lennének már biztos nem itt lennék ebbe a suliba

2011. febr. 14. 07:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Csináld végig. Utána csinálj mást, aztán megint mást, de mindig fejezd be, amit elkezdtél. Persze ha az értelmes dolog. :)
2011. febr. 14. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? 17 év az iskolakötelezettség, utána azt csinálsz amit akarsz. Nincs szükség szülő beleegyezésére. Én például úgy léptem ki a sulimból és mentem át másikba, hogy 1 szülői aláírást nem kértek! Sehol! Sőt szülői megjelenést sem!

Én is 3.-ba mentem át másik suliba és most 10.-es vagyok, mert csak így vettek át.

Az én apám is teljesen ellene volt, de én megállíthatatlan vagyok! A tanulás, és a hely aho tanulunk az amibe a szülők egyáltalán nem szólhatnak bele! Mivel TE fogsz benne dolgozni!Te fogsz a munkádért élni, nem pedig ők! És ha MÁR van célod, azt becsüld meg és kűzdj! Kűzdj a céljaidért, mert ha már az elején cserben hagyod magad abból nehéz lessz később elkezdeni építkezni! :)

Lásd én példám, Pénteken elhatároztam máshova kell mennem, semmi nem volt a kezemben szerdán már nyílt napon voltam csütörtökön átiratkoztam és pénteken azaz pont 1 hétre rá már az új iskolámban tanultam.

2011. febr. 14. 12:45
 3/5 anonim válasza:
én is utálom, ráadásul én senkit sem szeretek, azt mégis bejárok
2011. febr. 15. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
egyszer a kozepiskolas eveknek is vege lesz. Es hidd el, ha dolgozni mesz, akkor visszasirod ezeket az eveket.:) En altalanosba utaltam jarni, megis vegigszenvedtem. Pedig az 8 ev...A kozepsuli csak 4-5. En 5 evig jartam.
2011. febr. 15. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
lődd be magad :D
2011. febr. 16. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!