Az normális ha utálok tükörbe nézni?
Ha utálok tükörbe nézni és 161 cm és 46 kg vagyok utálom a testem és dagadtnak látom magamat. Reggelente nézek csak bele hogy összekapjam magamat de am egész nap a suliban meg mááshol kerülöm a tükröket meg a visszatükröződő cuccokat mert ha belenézek elrontja a napomat :( ... Többen mondták ho forduljak orvoshoz XD de nem tom ... mit tegyek? XD nuku önbizalmam van am de sztem az előzőkből ez észrevehető volt ...
16/L
hát ez biztos nem normális...miért nem vagy elégedett a testeddel ha csak 46 kiló vagy és nem is vagy magas?
én azt olvastam valahol, hogyha így nem akarsz tükörbe nézni akkor aza legjobb h reggel belenézel és elkezdessz mosolyogni. és elvileg egyre őszintébb lesz a mosoly és egész nap jó lesz a kedved. és próbáld meglátni magadban a szépet:) ugyanis nekem van egy ilyen barátnőm aki állandóan szidja magát mindig azt hajtogatja hogy húú de dagadt pedig oylan sovány hogy mindjárt anorexiás és tod ez elég zavaró a barátnő szemszögéből :/
Hát Szia!
ugyanilyen testalkatom van pontosan igy:D
nem kell parázni ez pont jo igy ahogy van.. bár én egy kicsit szeretnék hizni..
inkább nézegess nálad egy nagyon picit kovérebb lányokat rájossz h ok is szépek és egyáltalán nem tulsulyosak tehát te sem vagy az;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!