Idegesnek vagy szomorúnak rosszabb lenni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 21:43
2/16 anonim válasza:
szomorúnak, idegeset könnyebb levezetni
3/16 anonim válasza:
ha ideges vagy akkor az azt jelenti hogy valami rosszat érzel, valami lehet h történt vagy történni fog és ez a folyamat még visszafordítható vagy lehet meg sem történt a rossz dolog, ha szomorú vagy akkor valóban negatív dolog történt az életedben ami már biztos és nem csak feltételezés, valószínűleg kevésbé visszafordítható állapot ezért szomorúnak lenni rosszabb
4/16 anonim válasza:
Szerintem idegesnek rosszabb, mert akkor nem tudok koncentrálni a feladataimra, ha csak szomorú vagyok, azt viszont simán félreteszem és végzem a dolgom. De amúgy egyik se jó dolog, úgyhogy általában egyik sem vagyok.
5/16 A kérdező kommentje:
Én általában egyszerre vagyok szomorú és ideges. De ha szomorú vagyok sírok, és jobban leszek. De az idegesség olyan nyomasztó.
Szerintem az idegesség rosszabb. De látom, megoszlanak a vélemények.
2011. febr. 12. 22:02
6/16 anonim válasza:
igen ezt embere válogatja, én azért mondtam h szomorúnak rosszabb lenni mert valószínűleg megváltoztathatatlan dolog történt és már nem is bízol a jobban, idegesség esetén még van remény :)
7/16 Ikszdé xD válasza:
Ideges. Nálam az hamar elmúlik, ha meghallgatom a kedvenc számaimat.
De ha szomorú lennék...akkor emos hajlamaim vannak xD...ezt ne vedd komolyan, de ha szomi vagyok akkor számomra minden mindegy. Ahogy esik, úgy puffan.
8/16 anonim válasza:
az idegesség sokkal rosszabb szerintem.
10/16 anonim válasza:
idegességet valóban le lehet vezetni és szerintem rövidebb ideig is tart mint a szomorúság
szerintem a szomorúság rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!