Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Idegesnek vagy szomorúnak...

Idegesnek vagy szomorúnak rosszabb lenni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 21:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ideges
2011. febr. 12. 21:46
 2/16 anonim ***** válasza:
szomorúnak, idegeset könnyebb levezetni
2011. febr. 12. 21:46
 3/16 anonim válasza:
ha ideges vagy akkor az azt jelenti hogy valami rosszat érzel, valami lehet h történt vagy történni fog és ez a folyamat még visszafordítható vagy lehet meg sem történt a rossz dolog, ha szomorú vagy akkor valóban negatív dolog történt az életedben ami már biztos és nem csak feltételezés, valószínűleg kevésbé visszafordítható állapot ezért szomorúnak lenni rosszabb
2011. febr. 12. 21:51
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem idegesnek rosszabb, mert akkor nem tudok koncentrálni a feladataimra, ha csak szomorú vagyok, azt viszont simán félreteszem és végzem a dolgom. De amúgy egyik se jó dolog, úgyhogy általában egyik sem vagyok.
2011. febr. 12. 21:54
 5/16 A kérdező kommentje:

Én általában egyszerre vagyok szomorú és ideges. De ha szomorú vagyok sírok, és jobban leszek. De az idegesség olyan nyomasztó.

Szerintem az idegesség rosszabb. De látom, megoszlanak a vélemények.

2011. febr. 12. 22:02
 6/16 anonim válasza:
igen ezt embere válogatja, én azért mondtam h szomorúnak rosszabb lenni mert valószínűleg megváltoztathatatlan dolog történt és már nem is bízol a jobban, idegesség esetén még van remény :)
2011. febr. 12. 22:10
 7/16 Ikszdé xD ***** válasza:

Ideges. Nálam az hamar elmúlik, ha meghallgatom a kedvenc számaimat.

De ha szomorú lennék...akkor emos hajlamaim vannak xD...ezt ne vedd komolyan, de ha szomi vagyok akkor számomra minden mindegy. Ahogy esik, úgy puffan.

2011. febr. 13. 09:56
 8/16 anonim ***** válasza:
az idegesség sokkal rosszabb szerintem.
2011. febr. 13. 17:48
 9/16 anonim ***** válasza:
szerintem is idegesség
2011. febr. 14. 21:34
 10/16 anonim ***** válasza:

idegességet valóban le lehet vezetni és szerintem rövidebb ideig is tart mint a szomorúság

szerintem a szomorúság rosszabb

2011. febr. 14. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!