Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha a gyereknek aranyere van...

Ha a gyereknek aranyere van akkor azt hogyan közli a szüleivel, vagy egyéb gondja amiről kellemetlen beszélni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 19:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Tegnap 19:24 vagyok. Amúgy ezen mit nem mersz elmondani? Nem kell részletesen ecsetelgetni, hogy "jaj, de fáj az ánuszom", csak mondd meg, hogy valószínűleg aranyeres vagy. Mint már említetted, a te családodban már előfordult ez a betegség, akkor meg mitől félsz? Megértenék, szerintem.
2011. febr. 27. 13:15
 22/25 A kérdező kommentje:

köszönöm az empátiádat:D

mondok egy példát. még múlt nyáron abban a korban volt hogy már meg kellett borotválkoznom.. na azzal is szenvedtem kb 2 évig(addig az apáméval sunyiba borotválkoztam) mire meg mertem mondani nekik hogy vegyenek nekem borotvát(olyasmi félelmem van ilyenkor aminek okát nem tudom elmagyarázni, - ha elmondom nem fognaka leszídni, de ilyenkor mikor ilyen "ciki" dolgokról kell beszélnem elvörösödöm ,ki ver a verejték és reszketek.:S)

sőt még ezenkívül fogszabályzóra is szükségem lenne ,de az meg a csillagos ég sajnos még számomra ,annyira nem érzem magabiztosnak magam, pláne fogszabiban ,vagy lehet hogy sosem leszek képes elfogadni és együtt élni a dolgokkal:(

2011. febr. 27. 14:37
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem értelek. Miért szídnának le? Mert beteg vagy (vagy szükséged van valamire)? Arról te mióta tehetsz? Egyébként sajnos nekem is van hajlamom az aranyérre (apámnak is volt és az ő anyjának is), ráadásul utánaolvastam egy kicsit, és olyanok az egyéb körülményeim is (gyakori székrekedés, mozgáshiányos életmód, pár kiló fölösleg), amik okot adnak arra, hogy kijöjjön. Tehát én inkább attól félek, hogy kijön, nem attól, hogy el kell mondanom anyámnak.:D

Amúgy a fogszabályzót még meg is értem, elvégre az igencsak feltűnő dolog (nekem a szemüveggel volt olyan problémám, hogy azt hittem, kelleni fog, de aztán mégsem), de ha szükség van rá, nem nagyon tudsz mit csinálni (úgysem kell hordani örökre).

A "köszönöm az empátiádat"-ról pedig csak annyit, hogy kíváncsi lennék, rajtad kívül hányan tartanak empatikusnak engem.:D

2011. febr. 27. 15:04
 24/25 A kérdező kommentje:
változnom kéne de baromira "személyiségileg" .csak nem tudom a módját
2011. febr. 27. 17:51
 25/25 A kérdező kommentje:

hány éves vagy?!

17F

2011. febr. 28. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!