Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha a gyereknek aranyere van...

Ha a gyereknek aranyere van akkor azt hogyan közli a szüleivel, vagy egyéb gondja amiről kellemetlen beszélni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 19:42
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Szerintem először is állj eléjük és mond meg, hogy nagyon bánt téged, hogy nem tudod megbeszélni velük a problémádat, mert igenis vannak és jó lenne, ha jobban figyelnének rád, stb. stb.
2011. febr. 18. 16:03
 12/25 A kérdező kommentje:

tudják hogy vannak problémáim ,de eléggé lexarják szerintem

de teis ezt mondtad.

2011. febr. 18. 16:10
 13/25 anonim ***** válasza:
Én az ilyet úgy szoktam megoldani, hogy először csak annyit mondok, hogy fáj xy helyen...nem kezdem egyből az aranyérrel. Utána a szülő is el kezd aggódni (jobbik esetben) és biztos találgatni fogják, hogy mi lehet a probléma. Mno akkor te itt felhozhatod az aranyér lehetőségét.
2011. febr. 18. 16:11
 14/25 anonim válasza:

szerintem csak ugy mond el nekik mintha esne az esö és azt közölnéd.

ha nem reagálnak menj gyogyszertárba ott tényleg nem ciki,kérdezd meg mitöl mulik el leghamarabb,ugyis százféle kencét adnak majd,válaszd ki a közepesen drágát,és kezeld ki magadat.nem olyan nagy gond az aranyér.olvasd el neten mit tehetsz a legjobb ha természetes modhoz folyamodsz,

és a megelözésre is figyelj hogy késöbb ne jöjjön ki ujra.

egy tipp,

soha ne eröltesd a kakálást

és ne haragudj a szüleidre lehet h nekik nem volt még

2011. febr. 19. 11:07
 15/25 anonim válasza:
kérdezd meg tölük mi a teendöd ilyen esetben
2011. febr. 19. 11:10
 16/25 anonim válasza:
Gondold végig, hogy Te mit tanácsolnál, ha a fiad/lányod hasonlót kérdezne, és aszerint járj el! Most még abban a korban vagy, hogy ezt nem látod, de 10-15 év múlva rá fogsz jönni, hogy NAGYON HASONLÍTASZ A SZÜLEIDRE! Ami természetes is, azt hiszem.
2011. febr. 21. 16:23
 17/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok választ ,már gondoltam rá

az apámnak is van ,ezért is zavar hogy nemtudnak belegondolni hogy nekem is lehet.. tervezem megmondani

de általába az van hogy mindig mondom hogy már megin' fáj a hasam, és kérdezik hol? én meg a jól bevált határozatlan nemtudomot felelem. és megy tovább az élet..mer azt nem mondhatom hogy fáj a lyukam..

olyan vörös fejjel nem birnám ki 10 mp-ig sem

2011. febr. 21. 17:16
 18/25 Brian0 válasza:
Menj el orvoshoz, és utána húzzd le a szüleidet a pénzzel a kenőcsre.! Idegeneknek itt elmondtad, de szülőknek nem mered. megértem. De ha nem lépsz valamit a baj csak nagyobb lesz!
2011. febr. 24. 10:16
 19/25 anonim ***** válasza:

"Szerintem aranyerem van." -> ennyi.

De szerintem azóta már megoldottad.

2011. febr. 26. 19:24
 20/25 A kérdező kommentje:

sajna nem oldottam meg.. és állandó félelmem van attól hogy nem is lesz bátorságom erről beszélni a későbbiekben sem.

ilyenkor mi van?!

2011. febr. 27. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!