Baj, ha nem akarom, hogy belenyúlkáljon majd a szülinapi tortájába? Ez miért olyan vicces? Az csak a gyereknek rossz, ha utána vihetem mosakodni és átöltöztetni, ami neki kellemetlen.
Én is úgy gondolom, ahogyan Te. Nekem is furcsa ez a szokás.
De hát mindenki úgy csinálja, ahogyan akarja..... Nálunk sem lesz ilyen. Egy 8 hós kisfiú anyukája.
Semmi baja nem lesz, ha szakálkát adsz rá. Akkor max a kezét kell megtörölnöd. Miért amikor eszik, akkor nem lesz maszatos? Ha olyan tortája lesz amiből ő is ehet, akkor hogy fogja megenni maszatolás nélkül. A joghurt vagy túrótorta szerintem tökéletes első szülinapra. Mert elsőről van szó, ugye?
Az én lányomnak anyósomék csokitortát csináltattak, de a gyereket nem is érdekelte. Bele sem nyúlt és nem is evett belőle. (szerencsére) De az én joghurttorámat imádta.
Egy gyereknek az a dolga, hogy felfedezzen, és igen, ebbe az is beletartozik, hogy ha teheti, akkor szétmarcangolja a tortáját, ugyanis ebből is tanul, még ha ez anyukának igen bosszantó is, neki akkor is örömet okoz. Egyszer van egy évben szülinapja, szerintem ki lehet bírni és az az őszinte kis mosoly és boldogság az arcukon igenis megéri a bosszúságot.
Én rosszul vagyok azoktól a szülőktől, akik például a kiránduláshoz ráadják a gyerekre a szép ruhát és egész végig üvölt vele anyuka a tűsarkúban, hogy vigyázzon és ne koszolja össze magát, mert megpofozza. Könyörgöm, akkor minek viszi oda. Ennek sajnos szemtanúja voltam már sokszor a Rám-szakadéknál.
Ez nem a kérdéshez kapcsolódott és remélem nem veszi magára a kérdező.
Amúgy tény, hogy nem vagyunk egyformák. Majd úgyis meglátod az adott helyzetben, hogyan fogsz reagálni. Az is lehet, hogy nem tudsz majd ellenállni a Csemetédnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!